0

ağlamak, duyguların en taban seviyesine yükseldiği anda gerçekleşen bir eylemdir. duygular, insanı yaşatan hislerin bütünüdür. yaşamak, güçlü olmaktan ibarettir. hayatta isen yaşıyorsun demektir.
"ağla, yaşlar kurur zamanla ağla" şarkı sözü hatırıma gelmiştir. yaş zamanla kurur, duygular zamanla ya çoğalır ya da azalır fakat duyguları yaşamak en büyük güç göstergesidir.

1

soruyu okuduğumda "... yeter ki ağlarken de eğme bir an başını..." diyen şarkı geldi aklıma. hayır, ağlamak, ağlayabilmek insan olduğumuz dışında hiç bir şeyin göstergesi değildir. belirli duygu durumlarında, gözyaşı salgımızın artması ve bunun gözyaşı kanallarından dışarı salınması son derece sağlıklıdır. gözyaşına ilişkin sürecin insanın gücü veya zayıflıklarıyla hiç ilgisi yoktur. ancak, olura olmaza ağlar duruma gelmişsek belki biraz profesyonel desteğe ihtiyaç duyuyor olma olasılığını göz önünde bulundurmanın yararlı olacağını düşünüyorum.

0

bence tam tersine güçlü insanlar bazı şeyleri kaldıramadığı için de ağlar yani ağlamak yerine göre değişir

0

yıllarca erkekler için öyle dendi ama ben çok ağlarım bunun zayıflık olduğunu hiç düşünmedim. herhangi bir filmde bile ağlarım ağlamayı da severim. rahatlıyor insan