0

bir ayda verilmesi gereken en ideal kilo kişiden kişiye değişir. bazı insanlar fazla vermesi gerekirken bazı insanlar da az vermesi gerekiyor. ama en ideal aylık olarak kilo verme 3 kilo ile 6 kilo arasında değişir.

0

çok hızlı kilo kaybı vucüt açısından iyi değildir. aylık 2-3 kilo vermek idealdir.

0

uzmanlar bir ayda dört kilodan fazlasının zararlı olduğunu söylüyor. verilen kiloların kalıcı olması açısından da fazlasının anlamı yok.

bana göre ayda iki kilo vererek uzun sürede kilo vermek en doğrusu hatta. hem ağır diyet yaparak psikoloji zora girmeyecektir hem de kalıcı kilo vermiş olunacaktır. sadece bazı beslenme alışkanlıklarını değiştirerek bile bu kilo verilebilir. insanın kendi alışkanllıklarını gözden geçirip tatlı yemekten vazgeçmek, bol su içmek, hareketi arttırmak gibi bir kaç uygulama ile verilebilecek kilolar olabiliyor hedef böyle düşük olunca. hem kişiyi yormayacak hem de sağlıklı şekilde fazlalıklardan kurtulmak mümkün olacaktır.

0

bir ayda verilmesi gereken ideal kilo 3-4 kilodur. çünkü vücudu ne kadar kilo vermeye zorlarsanız o kadar halsiz kalabilir, gerekli besin takviyeleri alınmazsa bitkin düşebilirsiniz. yavaş yavaş kilo verilmeli ve ideal olan kilo aralığı 3-4 kilodur.

0

1 ayda verilmesi en uygun kilo 4 ila 5 kilodur

0

1 ayda verilecek en ideal kilo tabii kilona göre bu değişir ama ilk ay için ortalama 2 kilodur. fazla kilolular için bu rakam biraz artabilir ama hızlı kilo vermek hem çok sağlıksızdır hemde çabuk geri alınır.

0

kisinin vucudundaki yag oranina gore bir ay icerisindeki verilen kilo miktari degisir. ama saglikli olan en fazla 5 kilo civaridir. yani 6 da olabilir, 3,5-4 kiloda olabilir. daha fazla verilen kilo kayiplarinda kaslardan ve vucuttaki sivi oranjndan gitme payi cok buyuk.