0

boğazını tut sağlıklı beslen. vücudunu gereksiz yorma. uykunu sağlam al zinde uyan. bak göreceksin hiç bir rejime gerek duymadan 2 ayda 10 kilo nasıl veriyorsun

0

spor ve beslenme dengesi önemlidir. az yerken hareket ediyor olmak ssizin hızlı kilo vermenizi sağlar. spor yapın ki vücudunuz sarkmadan sıkı bir şekilde zayıflayabilin.

0

kilo vereceğim diyede yemeden içmedende kendinizi kısıtlamayın , yiyerekde zayıflayabilirsiniz hergün sporunuzu mümkünse aynı saate yapınız, ekmeği çok az yiyin daha çok sepzeli yemekleri tercih edin kendinize bir diyet listesi yapıp ona uyarak kilo verebilirsiniz

0

sabahları yoğurtla bealenerek. öğle yemeğinde sadece haşlanmış sebze tüketerek akşamları ise sadece ılık su içerek kilo verebilirsin. ama nereye kadar böyle yaşanır bilinmez.

0

spor yapmak,ılık su içmek,yoğurdun içine sumak ve pul biber atmak,biraz daha protein ağırlıklı yemekler tercih etmek,karbonhidrat türü yiyeceklerden uzak durmak,akşam uyumadan en az üç saat önce yemek yemek,ara öğünlerde meyve yemek kilo vermenize yardımcı olabilir. tabi kaç kilo verir orasını çok bilemiyorum.

1

bir ayda 8 kilo vermen için öncelikle mutlaka kendine uygun bir beslenme programın olmalıdır.ve mutlaka güzel bir spor yapmalısınki vücudun kilo verirken düzgün bir şekilde sağlıklı bir şekilde versin.mutlaka kilo vermek için kendini aç bırakma çok kötü şeylere başvurma.çünkü aksi takdirde bir çok sorunla karşılaşabilirsin.bunun için ilk önce bir doktora görünmeni ve kendine uygun bir plan çıkarmanı öneririm.

2

bir ayda sekiz kilo vermek zararlıdır dört kilo verebilirsin ağzını tut spor yap karbonhidrat ve yağ çok tüketme