1

mustafa cengiz, şu galatasaray başkanı olan adam sanırım. herkesin ortak noktası sanırım basından okuduğum, çok konuştuğundan bahsediliyor. adam takımı için uğraşıyor. başakspor olmasın biz olalım derdinde sanırım. federasyona karşı tepkisini devamlı dile getiriyor.

0

kesinlikle haklı. ancak her bulduğu mikrofona konuşması kesinlikle onu itici bir hale getiriyor ki zaten artık kendi camiasından bile tepki çekmeye başladı. türkçeden uzak günümüz türkçesin de yer almayan bir çok kelime kullanması da onu anlaşılamaz bir hale getiriyor. mustafa cengizin sportif anlamda başarısını bu yıl göreceğiz. yapacağı transferler tabii eğer yapabilirse 2. yarı da ki durum her şey gözler önüne serilecek. ben kendisinin uzun zaman galatasaray da olacağını düşünmüyorum çünkü herhangi bir vizyonu yok. ithamları her ne kadar doğru olsa da her bulduğu mikrofona konuşup sürekli kulübüne ve kendisine ciddi cezalar gelmesi de ayrı bir konu tabii.

0

kesinlikle haklı taraflı bir federasyona karşı böyle bir tutum doğrudur. federasyon başakşehir i şampiyon yapmaya kararlı ama kazanan galatasaray olacaktır.

0

kesinlikle mustafa cengiz başkan haklıdır . federasyon yandaş şeklinde yönetilen hakemlerin adaletli ve dürüst davranmadigi . başakşehir in şampiyon olabilmesi için herşeyin yapıldığı federasyon haline gelmiştir .