0

polemige giremem her ikisinide isterim ikisindede uste cikarim yani :)

0

ikisi birbirine alternatif değildir birbirini tamamlar bunlardan birine sahip insan zaten diğerine de sahiptir diyorum.

0

zor soru mutlu iken haksız olmak yada haklı iken mutsuz olmak bakış açısı kişiden kişiye göre değişiyor ben mutlu ve gerçekten haklıysam haklı olmak isterim

0

mutluluk icinde haksizlik olmaz o yuzden insanin herzanman yuzunun gulmesi icin mutlu olmasi lazim tabiki

0

haklı olmak tabiki.ilişkinin devam etmeyeceğini bilerek neden devam ediyor gibi davranıyimki?onu ne kadar sevsemde,aşıkta olsam doğruları söylerim.mutlu olmayı tabii isterim fakat aynı durumlarla yine karşılaşıyorsak bu ilşki devam etmez.

0

haklı olmaktan bıktım artık mutlu olmak istiyorum.

0

tabiki de mutlu olmak isterim mutluluğun olduğu yerde haklı yada haksız olmak önemli değildir. haklı olma yada haksız olma durumu genelde bana göre tecrübelerime dayanarak tan ilişkideki kavgalarda çok sık rastlanan bir durum kavga ediyorsun en çok değer verdiğin insanla mesala orada haklı olmak çok önemli hakli olursan tribi atarsın naz yaparsın ama haksizsan ve hataliysan yanlışı sen yapmışsan burda kavga kaçınılmazdir. kavganın olduğu yerde de zaten mutluluğun olması imkansız gibi bir şey yani mutlu insan her zaman güler yüzlü tebessüm içinde olduğu için hakli yada haksız durumu söz konusu olmayacaktır.(mutluluk)

0

ben haklı olmak isterdim.zaten haklı değilsen mutlu olmanın bir anlamı olamaz.sırf ben mutlu olayım gerisi ne olursa olsun mantığı çok yanlış geliyor bana.ondan dolayı her zaman haklı olmak daha iyidir.haklı değilsem mutluluk duymak şurada dursun özür dilerim her zaman

1

mutlu bir haksızlık yaşayınca ama haklı bir mutsuzluk yaşamayı tercih ederim. çünkü yalanlarla avunup mutlu olmaya çalışmak yerine gerçeklerle yüzleşerek sorunlarla başa çıkmayı tercih ederim. zaten eğer haksızsam vicdanım mutlu olmama izin vermez. benim için en önemli şey haklı olmaktır. zaten haklıysan eğer vicdanım da rahat olur ve er ya da geç illaki mutluluğa ulaşırım diye düşünüyorum.

1

önce haklı olmak sonra mutlu olmak isterim.

0

öncelikle selamünaleyküm ben işin ikisinin de tercih ederdim şimdi duruma göre mutlu olursun duruma göre haksız olursun ve haklı olursun ve ya da mutsuz olursun şimdi ben hayatımda sevgili olmayı tercih eden biri değilim bu yüzden hayatım hep mutlu geçiyor ben 17 yaşındayım benim yaş grubunun çoğunluğu aşk meşk işlerinde sürekli işte üzüntülü geçiriyorlar hayatlarını işte bir sevgilisinden ayrılıyor hemen efkarlı müzik işte yok rakı içiyor yok işte bira içiyor yani bunlar saçma işler ben bu yüzden ilişki tercih etmediğim için mutlu geçiriyorum ha bir de haklı ve haksız duruma var mesela kavgacı tipler vardır bunlar genellikle haksız olurlar mesela ben kimseye sataşmıyorum kavga etmiyorumbu yüzden haksız duruma düşeceğini sanmıyorum sizin de benim gibi bir hayat geçirmenizi tavsiye ederim temiz ve ıssız hayat diyebiliriz buna hiç gerek yok aşkım falan kavga etmene gerek yok herkes iyi günler.