0

ikiside önemli ama en önemlisi iç güzellik bazılarının iç güzelliği dışına yansıyor zaten sevmek için olma görmek gerekmiyor insanlar karakteri içinde birbirlerini sevebilirler.

0

bence insanın iç güzelliği dışına vurur. insanın içi güzel olursa dışıda güzel olur. dış güzellik yaş ilerledikçe gider ama iç güzellik hep aynı kalır.

0

kesinlikle benim için iç güzellik daha önemlidir. ama şimdiki zamanda artık çoğu insan iç güzelliğe değil de dış güzelliğe önem verir olmuş. çok yanlış düşünüyorlar o insanlar. insanın içi güzel olmadıktan sonra dünyanın en güzeli veya en yakışıklısı olsa ne farkeder.

0

iç güzellik önemli tabii ki dünyanın en güzel insanı olup seri katil biri ise ne yapayım ben öyle birini. bu tarz sorular çok klasik değil mi artık biraz daha kaliteli sorular sormak daha güzel değil mi?

0

insanların tabikide iç güzelliği önemlidir.ne kadar güzel olursan ol dünyanın en güzel kişisi ol fakat için temiz değilse kötü kalpli birisi isen hiç bir değerin olmaz bu hayatta.bundan dolayı bana g öre iç güzellik daha önemlidir dış güzellikten.

1

insanlar iç görünüşü bilmeden dış görümüşe koşar onun için herkes burda iç görünüş demesin önce dış görünüşe gidilir. evet sonuc odaklı olursak herkes iç görünüş :)