0

sorumani sitesi bana ait olsaydı eger ilk yapacagım seylerden birisi reklam izleyerek te para kazanmayı geitrirdim sorumani sitesi cok iyi ve güzl bi site ama bazı eksikleride var mobil uygulaması olsaydı daha hızlı ve kolay girerdik tabiki ama öylede iyi yapacagım diger seylerden biri ise daha fazla cok soru olurdu ama reklam izleyerwk para kazanma gelse cok iyi olur herkes icin bide yaptgımız yorumu silme olsaydı iyi olurdu bazen yanlıs yazabiliyoruz ama böylede cok iyi bi site herseyi güzel birkac eksigi var ama bunu zamanla yapacaklarını düsünüyorum ama böylede cok kulanıslı bir site

0

bana ait olsaydi biraz daha fazla kazanc eklerdim ve yarismalari cok yapardim. haftada bir surekli yarisma yapardim yani. o sekilde katilim daha cok olur cunku.

1

yazılan cevapları düzeltebilme, sorduğumuz sorulara verilen cevaplardan da kazanç elde edebilme, bizi rahatsız eden kişileri engelleme gibi özellikler eklerdim.

1

ben ilk bu siteye silme getirirdim. illa insan bir şeyi yanlış yazabiliyor. silme özelliği faydalı olurdu.

0

benim olsaydı diye bir şey yok benim kafam almaz yani böyle şeyleri sadece eksik olan bir şey mesaj silme uygulaması var o da gelecek zaten şu an zaten siteye yeni olduğu için eksikleri var onu zaten yavaş yavaş düzene oturacaklarına inanıyorum.

0

misal fotoğraf yükleme özelliği eklerdim