0

bu durum değişkenlik gösterebilir. o kişiyi o kişi şikayet etmediği sürece kazancı yansır ve hiçbir şey olmaz. ama diğer yandan düşündüğümüz zaman siz de özgür bir site herkes istediği cevabı verebilir sürekli doğru cevap verme gibi bir zorunluluk bulunmamakta diye düşünüyorum.

1

ben gördüğümde şikayet ediyorum. zaten şikayet edilmese, fark edilmese bile, ödeme talep ettiğinde incelemeye girecek ve bir ödeme alamayacaktır. bu nedenle bu şekilde cevap vererek ödeme alacağını düşünenler büyük yanılgıdalar ne yazık ki. kimse yönelmesin bu yöntemlere, çünkü sitede düzenli bir gelir elde etmenin yolu bu değil. yönetim er geç bu kullanıcıları farkedip gerekeni yapıyor zaten. herkes hakkıyla kazanır umarım.

0

ilk başta yazdığı kadar onun parasını alıyor. para çekerken zaten yetkililer görüyor ve hesabından siliniyor.

0

ilk başta kazanç elde edebilir ama yakalanırsa yönetimin icaplarına bakacağını düşünüyorum. yani sitenin bu konuda kararlılar baya..

0

eger denk gelirlerse mutlaka uyarı yaparlar diye tahmin ediyorum.zaten site içerisinde kurallar hakkında yeterince uyarı var burada.noktalama işaretleri vs saçma yazılar ile puan yani para kazanacaklarını sanmıyorum bu siteden.site yönetimi muhtemel uyarı ve sonrasında ban işlemi uygulayabilir.

0

hic bir fikrim yok bende merak ediyorum eyer kabul ediliyorsa herkes o tur cevap verir

0

crvap yazif olarak gorulduu icin veriliyor ama yakalandiklari an uyari aliyorlar. aynidini yaparlarsa ban sebebidir.

0

sorumani hesabına mesajla iletebilirsiniz tespit ettiğiniz kurallara aykırı yazıları. en kısa sürede ilgileniliyor.

0

veriliyor daha sonra ödeme talep ettiğinde kontrol edip bakiyesinden düşüyorlar.

0

ilk başta kazanç elde ediyor yakalandı mı o elde ettiği kazanç hesabından siliniyor.