0

sitede daha cok aktif olup, soru sorup sorulara cevap yazmak daha cok kazandirir. tabi cevaplarda belli bir kakzanc yok. cunku ne kadsr uzun yazarsaniz o kadar cok kazanc saglamis oluyorsunuz. ve sitede de suan iki kati kazanc etkinligi var. ne kazanirsaniz kazanin, iki kati seklinde kazanciniza yansitiliyor. umarim degerlendirebilmistir cogu arkadasimiz bu etkinligi. cunku sitedeki kazanclarin dusuklugunden dolayi siteyi birakan arkadaslar olabiliyor. tabi onlarda yeni gelenler oluyor cogunlukla. siteyi bilmedikleri icin.

0

sitede kazanc saglamak ve cogaltmak icin sitede uzun aktif olman lazim ayrica dogru sekilde soru sorup vede uzun cevaplar vermelisin parmaklarda hizliysa bu kazanc sana zaman kazandirarak daha faydali olur diye dusunuyorum.

0

oncrlikle soru sorup cevap vermek para kazandirir. ama cevaplardan gitmen daha fazla kazandirir... denemis biri olsrsk soyluyoeum.

0

bu soruyu bir ay önce sormuşsunuz ancak önüme çıktı sitede şu an ne kadar fazla kazanç sağlanır bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz ama soruyu cevaplamam gerekiyor sorulan sorulara cevap vermeye yönelin ve özellikle uzun uzun cevap verin böylelikle kazancınız daha çok olur soruda sorabilirsiniz ancak benim için cevaplar daha çok kazandırıyor ve şu an sitede x2 kazanç var o yüzden herkes cevaplara yönelmis durumda herkese bol kazançlı günler diliyorum.

0

sorulara cevap vererek kazanilabilir onun disında başka bişey varsa yazın bizde ogrenelim

0

ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar çok kazanç elde edilebilir

0

ilk başta sitede dün yapılan duyuruda artık verilen cevaplardan dolayı %30 oranında artmış şekliyle yansıyacağı duyuruldu malumunuz. ve sitede şuan bir gerçek var ki, sorulan sorulara vermiş olduğunuz cevaplar ne kadar uzun olursa, cevap başına kazandığınız gelir bir o kadar artıyor.
ayrıca sitede bulunan altın soruları kesinlikle kaçırmamanızı öneririm. çünkü o sorulara cevap verdiğiniz zaman %6 ila %20 arasındaki daha fazla kazanç sağlayabiliyorsunuz. ve yine bu sorularda da cevaplarınız ne kadar uzun olursa bir cevaptan 50 kuruşa kadar kazanabiliyorsunuz. daha fazlası kazanılabilir mi bilmiyorum ama benim bu sorulardan en yuksek aldığım kazanç 50 kuruştu. bu kazancı yukseltebilmeniz için ne kadar uzun yazarsanız o kadar iyi.
belki aramızda öğrenci arkadaşlarımız vardır diye yazmak istedim. belki bir faydamız dokunur ögrencilere, ek gelir kazanmak isteyen, hic olmazsa ufak bir masrafımı karşılarım diyen kişilere. e artık sizde beni dualarınızdan eksik etmezsiniz. herkese bol kazançlar. :)

1

bende bilmiyorum öyle sorular var ki net cevaplı, misal mustafa kemal'in babasının ismi nedir? diye soruya nasıl 30 karakter yazacağız ve özgün cevap olacak.
adam sormuş fatih sultan mehmet'in kaç çocuğu vardır diye kaç çocuğu olduğu belli yani nasıl burda özgün olunacak
şu meyvenin bu 'meyvenin faydaları nedir sorusuna faydası olmayan birşey mi yazacak özgün olmak için , faydaları belli başlıdır.
özgün olmak olmak için öncelikle özgün bir cevap olması lazım böyle net cevaplı sorulara sistem izin vermemeli ki bizde özgün cevap verelim.

0

bunu henüz bende bilmiyorum eğer böyle bir yol var ise öğrenmek isterim.

1

bol bol soru sorup cevap yazmaktan başka yapacak bişey yok galiba :)