2

beyin bedava modunu geciktirmek için herkes cevapsız kalan sorularını kendi cevaplasa iyi olmaz mı?

o kadar detaylı hatta bazen saçma sormayı biliyorsunuz madem cevabını da verin bir zahmet.

9 cevap
0

evet beyin bedava modunu kaldırıp soru sorabilmemiz için cevapsız soruları olan üyeler kendi sorularını cevaplasalar çok iyi olur. şahsen ben otuz soru sormuştum yirmi dokuz soruya cevap geldi. sorduğum bir soruya bir hafta içerisinde cevap gelmeyince ben cevapladım, cevapsız soru kalmasın, beyin bedava modunu geciktirmek için herkes cevapsız kalan sorularını kendisi cevaplasın.

0

keske yaa... kendi sorularina cevap yazinca uyari aliriz, banlaniriz diye mi dusunuyorlar anlamiyorum ki... yani o kadsr zor birsey olmamali kendi soruna cevap vermek. o soruyu sorabildigine gore cevabini da gormus okumus olman lazim. yani sirf soru odakli da gidilmez ki. siteye soru sorma limiti gelse belki boyls birsey olmayacak. her yeni 1 soru hakki kazanabilmek icin de belli bir cevap yazma kosulu konulursa belki bu sayede crvap da yazar bu arkadaslarimiz. hani birisi diyor ya ben para kazanmak icin buradayim, para kazanamk icin soru soruyorum diye. bunun onune gecilmesi gerekiyor.

0

ya hic cevap yazmasalar beyin besava modunda kendi sorularina da cevap verseler olur. bu ne ya. onlar yuzunden bir beyin bedava modu 20 gun suruyor en az. yani ben bunlar yuzunden niye soru soramiyorum arkadas. sorumaninin bu konuda birşeyler yapmasi icin siteye yeni kurallar koymasini istiyorum. yani bu seviyelere gore soru sorma limitinin bir an once gelmesini istiyorum. en azindan beyin bedava mosunun bu kadsr sık aktif olmasini engelleyebiliriz. yani burada diger yazarlarin baya hakkina giriliyor boyle. yeni uye olmus kisiler 60 soruyu gectikten sonra ben niye soru soramiyorum diye bana mesaj atiyor.

0

bu siteye geldim geleli bazı yazarlar sırf soru sormak için soru sorduklarından dolayı sitede bulunan bedava beyin modu bazı zamanlarda uzun süre kalabiliyor. bu yazarlar o sorduğu sorunun cevabını bilmese bile soruyorlar. bundan dolayı insanlar zor soru ise cevaplamadığından dolayı uzun süre cevapsız soru olarak kalıyor. bazı yazarlar kendini akıllı zannediyor. çünkü saçma soru da olsa nitelikli soru da olsa garanti 2 kuruş aldıklarından dolayı siteyi soru yağmuruna tutuyorlar. bazı yazarlarda tarihi soru soruyorlar ama uzun süre cevap almasa bile yine kendi sorusuna cevap yazmıyor. ben çokça ya ilk başta soruma cevap veririm ya da millet cevap verdikten sonra cevap yazarım. yani buradaki yazarların bir çoğu iki satır cevap yazmaya acizler.

0

beyin bedava aktif olduğu zaman herkes cevaplanmayan sorularını cevaplasa gerçekten çok güzel olur. ana sayfada hep aynı sorular görmekten bir hal olduk. beyin bedava modu aktifken herkes biraz cevaplasa bu kadar sorun olmaz. sor soranlarda buna diklat etmeli bence. gerçekten insan sıkılıyor artık. ben elimden geldiğince cevapsız sorulara cevap vermeye çalışıyorum. yoksa beyin bedava modundan çıkamıyoruz.

-1

olabilir bence mantıklı bir durum ancak buna rağmen her ene kadar siz cevaplarsanız bile yeterli olmuyor galiba yine ana sayfaya düşüyor belli şekilde belli sayıda cevaplanması gerekiyor galiba çünkü ben dhaa önce cavp verdiğim halde anasayfa da görmüştüm yani birşey ifade etmiyor pek sanırım geciktirmeye ne kadar yarar ki.

0

valla ben de çok bilgi sorusu soruyorum açıkçası. çünkü sitenin amacı öğrenmeye, araştırmaya itmek ve bunu yaparken de para kazanmak bunu bi kabul etmek lazım önce. yorum soruları da , bilgi soruları da öğretici tarzda olmalılar. bu yüzden boş kalan bilgi sorularıma beyin bedava aktif olup da kimse benden rahatsız olmasın diye kendim cevap veriyorum. ama cevabını veremeyecekleri sorular soran tipler de mevcut sitede. onların cevabını bilmedikleri soruları sormamasını istiyorum bir zahmet.

2

işte onu malesef bazı yazarlar anlamıyor. her ne kadar duman arkadaşımızla beraber bu kişiye söylesek de pek takmıyor. ancak işte nazlı54 arkadaşımız bu beyin bedava modu aktif olduğunda biraz cevapladı ama. kendi sorularına cevap yazsın başka birşey istemiyorum. çünkü beyin bedava modunda sürekli onun soruları. yani sırf onlar soramasın diye soru sormaya girişeceğim şimdi. onların dilinden ancak o şekilde anlarız sanırım. ama ne hikmetse uyarı alan biz oluruz bak demedi deme. sohmbet kanalında aynı tüe soruları sadece isim değiştirerek sormak uyarı sebebi demişti adam isimli arkadaşımıza. ama nedene bu kişilere uyarı vermiyor site yönetimi. halbuki sitede bu konularla ilgili o kadar da soru açıldı yani. yine sessizler, yine sessizler. yani 14 şubatın öncesinde biz bu konu ile ilgili baya soru açtık. çoğu kişinin rahatsız olduğu bir konu ama işte. gel gör ki ne soru soranların kendileri ne de site yönetimi birşey yapmaya yanaşmıyorlar.

1

kardeşim çok haklısın. bende böyle bir şey soracaktım herkese birazdan. mantıklı hareket edersek beyin bedava modunun açılmasına hiç gerek kalmaz. zaten sitenin sistemi belli. daha akıllı davranırsak daha çok kazanırız. ne de olsa beyin bedava.