0

her sorunumda psikiyatra gitmem ama çok ciddi bir şey varsa evet giderim.

0

bir sorunum olsa önce aile arasında konuşarak çözmeye çalışırım.daha ağır bir sorun varsa psikiyatriye veya psikoloğa müracaat ederim.onlardan destek alırım

0

yani eğer psikiyatrik bir durum yoksa kendim halletmeye çalışırım, eğer halledemiyorsan de psikiyatriye giderim. sonuçta oraya deliler gitmiyor sadece psikolojisi bozuk olanlar gider. yani her giden de deli değildir. zaten eğer çözemiyorsan giderim ama ben bu zamana kadar hiç psikiyatri ya falan gitmedim. her zaman kendi sorununu kendi çözmüşumdur yani bir kere gittim. sadece o da bir gün bir baktım sanki benim falıma bakıyor içimdeki geçen her şeyi söyledi ben korkmaya başladım.. ne oluyor ya dedim zaten onlar konuşunca benim uykum geliyor. bana sadece sinir hapı yazdı. ben sinirden dolayı gitmiştim çok sinirliyim çünkü ondan sonra kullandım mı bunu sonra bıraktım çok biliyordum çünkü kendi kendime kimseye aldırış etmezdim ama dediğim gibi gene olsa gene giderim. benim için sorun olmaz.

0

gidilir tabiki de gidilir ama psikiyatri ilaçlarının yan etkileri çok fazla sonuçları göze alıp gitmekte fayda var

1

önce kendim halletmeye çalışırım, bir çok sorunu kendi içimde hallettim psikolojik olarak, kendi kendimi tedavi etmeyi biliyorum. hem fiziksel hem de psikolojik olarak. ama altından kalkamayacağım bir durum olursa eğer tabiki psikolojik destek alırım bunda utanacak bir şey yok.