0

sabahları uyandığımda kahvaltıyı tercih ederim çünkü daha karnım doymadan açlık hissim bitmeden kahve içmem.kahveyi asla tercih etmem kokusu tadı iğrenç gelmekte bana kahvaltı yapıp karnımı doyurup içer isem nescafe içerim sabah kalkıp kahve içen kişiler ise sosyete ve zengin kişilerdir bize bunlar uymamaktadır.

0

ben kahveyi daha çok yemekden sonra içmeyi seviyorum karnın tokken üstüne keyif kahvesi ve sigarası gibisi yoktur o yüzden uyanır uyanmaz kahve içmem önce kahvaltı yaparım zaten boş mideye sıcak sıcak direk kahve göndermek rahatsız eder diye düşünüyorum o yüzden güzelce ekmeksiz protein ağırlıklı bir kahvaltı yapıp ardına kahve içerim

0

sabah kalkar kalkmaz çayı ocağa koyarım ve mutlaka kahvaltı yalarım. sabah sabah kahve içmem zaten mideyi mahveder hiç sağlıklı değil. kahvaltı yaptıktan sonra bir saat sonra türk kahvesi içebilirim o da her gün değil arada bir veya biri ile olunca sohbet ederken bize eşlik etsin diye. sabahları güzel bir kahvaltı yapmak en güzeli.

1

kahvaltı çünkü sabaha zinde başlamak için kahvaltı kahveyi akşama saklayın ben kahveyi belki ayda bir içiyorumdur ama oda misafir geldiği için.

1

kahveyi sadece akşamları içerim o da her akşam değil sabah uyandığımda kahvaltı yapmazsam güne rahat bir şekilde baslayamam

1

sabahları kahvaltı yaparım kahve tuketmem kahvaltıyla bırlıkte cay tercıhımdır.

1

ben bu kahve modasına uyamayanlardanim, kahvaltıya devam

0

öncelikle kahvaltı yaparım,daha sonra kahve içerim.

0

tabikide kahvalti yaparım ilk önce kahvaltı yapmazsam zaten bayılırım ben heralde karnım guruldar .zaten ben kahveyi sevmem o yüzden kahvaltı önemli benim için hem güne zinde başlamak için. kahvaltisiz gün mi baslanirmis.

0

ilk önce kahvaltımı yaparım kahveyi içemiyorum ilk kahvaltımı güzelce yapıp daha sonra kahvemi 2 saat sonra içerim.

1

öyle kahveyi tercih etmem. ilk önce tabi kahvaltı yaparım. kahvaltı bana daha iyi gelir. sabah sabah aç karnına kahve içemem.

1

sabahları uyandığım zaman kahvaltı yapmayı tercih ederim. sonuçta günün en önemli öğünü kahvaltıdır.

0

kahvaltıda değişik bir şey yoksa kahvaltılık gevrek yerim değişik bir şey hazırlayasım yoksa.

0

kahvaltiyi tercih ederim acken kahve su veta herhangi bir içecek içemem çok rahatsiz olurum

0

uyanmakta zaten zorluk çeken bir insanım o yüzden kahveyi tercih ediyorum ama gün içerisinde rahatlamak amacıyla bitki çayına dönüyorum.

0

ben türk kahvesi icerim alışkanlık birazda sanırım ondan

0

en önemli öğün kahvaltıdır. aç mideyle kahve rahatsız eder. tabiki kahvaltı.

0

kahvalti cogublukla ac karinla kahve icmem ben midem bulanir

0

kahve tabiki kahvaltı biraz ağır oluyo

0

kahvaltısız bir gün düşünemiyorum