0

evet sabahları kahvaltı yapmak yararlı ama benim midem sabahları bir şey yemek istemiyor. hemen midem bulanıyor. o yüzden kahvaltı mı ya öğlen yada öğlene doğru yaparım.

0

yani kardeşim en önemlisi zaten sabah kahvaltısı yapmak ama işte benim kahvaltı ile falan aram yokm ben genellikle bol acılı menemen yemeği daha çok tercih ediyorum. tabii sağlıklı mı tabii ki de hayır sağlıklı değil ama eşim pazar günleri evde olduğunda kahvaltı yapmayı tercih ediyorum. mesela o zaman da kahvaltım da her şey olur. yani sabah kahvaltısı uzmanların bile söylemesine göre daha sağlıklı diğer yemeklere göre ama hamileyken falan sabah kahvaltımı her zaman yapardım o da bebeğim için yani ama bu aralar benim gerçekten hic kahvaltıyla hiçbir aram yok.

0

sabahları kahvaltı yapmak elbette yararlıdır,aç karınla işe gitmek istemem.sağlam yemek lazım.

0

genel olarak insanların çoğu sabah kahvaltı yapmaya çok üşendiklerini düşünüyorum. çünkü sabah kahvaltıları gerçekten insan sağlığı için çok faydalı ve dirençli vücuda sahip olmak anlamına geliyor bana göre. baktığımız zaman gerçekten insanın tabii ki sabahları kalktığında canım hiçbir şey istemiyor ve doğal olarak da kahvaltı yapma isteği de gelmiyor. ama kahvaltımızı yaptıktan sonra aslında daha çok dirençli bir hale gelebildiğimizi görebilmekteyiz. bu yüzden aslında sabah kahvaltıları en önemli öğünlerden biri olduğunu düşünüyorum. bu zamana kadar genel olarak sabah kahvaltı yapan biri değildim açıkçası. ama ilerleyen zamanlarda gördüğüm ki daha da vücudun dirençli hale geldi ve daha da kendimi iyi hissettiğim söylemek gerek. bu yüzden vücudumuzun en önemli öğünlerden biri olduğunu düşündüğüm sabah kahvaltıları insan sağlığı için de çok faydalı olabileceğini düşündüğüm şeylerin başında geldiğini söyleyebilirim. bu yüzden fazla bir şekilde sabah kahvaltısını yapmasak da en azından biraz olsun atıştırmamız gerektiğini düşünüyorum. eğer bunu başarırsak ilerleyen zamanlarda gerçekten faydasını görebiliriz.