0

eğer eşim her şeyini kaybederse tabii ki de yanınızda dururum eğer insan birbirini sevdiği zaman değil her şeyini kaybetmek ne olursa olsun bırakmaz ben eşim için canımı bile veririm onunla beraber geçirdiğimiz güzel günler var her şeyini kaybetti diye niye terk edeyim beraber çabaları yine eski halimize dönebiliriz hiç üzülmeden insan çabalasan her şeyi halleder. sadece ölüme çare yoktur her şeyin bir çaresi var.

0

eşimin her seyini kaybetmesi demek benim her şeyimi kaybetmem demektir.benim her şeyim de eşimin her şeyidir.eşdir o her şeyine eş.canina eş,hayatina eş,mutluluguna eş,uzuntune eş,malına eş,ömrüne eş.onunla birlikte uzulurum,onunla birlikte gulerim,onunla birlikte ayaga kalkarim.

0

tabikide yaninada olurum yane sonucta o benim esim isi falan biti diye evligim bitecek diye bisey yok

0

evlenirken nasılsa kimseyle para için evlenmeyeceksin çünkü parasının hepsini kaybedebilir bu yüzden evlenirken bir ömür boyu onunla yaşamak için evleneceksin asla geçici veya para için evlenmeyeceksin çünkü para gidici olabilir ama aşk sevgi her zaman daha da fazlalaşır bu yüzden kimseyi parası için sevmeyin arkadaşlar onu o olduğu için sevin ki para bile aşkınıza mani olmasın.

1

evli değilim ama zaten bugünler için bir araya gelmiyor mu insan, bu şekilde söz vermiyor mu evlenirken? günümüzde her ne kadar çiftler bazen karşılıklı çıkar uğruna evlilik kuruyor olsa da benim evlilik anlayışım, hayatı birlikte omuzlamak üzerine. eş olabilmenin bunu gerektirdiğini düşünüyorum. ailemden de böyle görmemin etkisi büyük tabi.

iyi günde sevmek, sabretmek kolaydır. asıl kötü günde bu manevi, fiziksel veya maddi olabilir yanınızda durabilecek insanlar seçin eş seçerken. aynı şey sizin başınıza gelse yanınızda kim olsun isterdiniz diye kendinize sorup eşinize destek olmalısınız. karşı taraf buna izin verdiği sürece ben yanında olurdum. sevgisine ve samimiyetine inanıyorsam istemese de yanında olurdum.

ülkenin ekonomik açıdan zor günler geçirdiği şu günlerde, herkesin maddi sıkıntıları olacak, eşlere tavsiyem bu konuda birbirlerine destek olmaları ve birbirlerini yalnız bırakmamaları. yoksa her gün haberlerde izliyoruz intihar girişimlerini. bu vebalin altına girmeyin zor günlerle birlikte mücadele edin. sevgi ve saygının üstesinden gelemeyeceği şey yok bence.

1

evet eşim her şeyini kaybetse yanında olurum çünkü o benim çok sevdiğim yuva kurduğum biri olucak sonuçta suan evli biri değilim ama evli olsaydım kesinlikle yanında olup ona moral motivasyon sağlardım bi darbede ben vurup hadi gidiyim demezdim sevdiğim insanla ben sonuna kadar giderim.

1

tabii ki de eşim her şeyini kaybetse yanında olurum. sonuçta benim hayat arkadaşım oğlumun babası onun iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanında ben oldum kendisi de çok iyi biliyor her zaman ona destek olmuşumdur. onun ailesi bile benim yaptığımı yapamadı bu kadar söylüyorum şimdi bunu okuyan insanlar nasıl ailesi yapamadı diyecek ama gerçekten de ben o kadar çok fedakarlık yaptım ki; benim eşimin ailesi hiçbir zaman eşimin yanında olmadı ama ben her zaman eşimin yanında oldum bunu her zaman eşim kendisi de söyler.

1

evet naparsa yapsın elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım çünkü o kişi benim en sevdiklerimden biridir.

1

elbette. sonuçta bir ömrü ve ahireti birlikte geçirmek için evleniyoruz.