0

her insan ailesini kurmalı ve önceliğini kendi hayat arkadaşı olarak belirlemeli.

0

aile de eş de kesinlikle iki önemli değer tabi ki. evlenince ailen yine önemli oluyor onlar bunca zaman sana emek verenler ama bid de şu var ki eşin de senin ailen oluyor. senin bir aile kurabilmen için eşine değer verip onu sevmen ve başının tacı etmen gerekiyor. anne ve babamız mutlu olmak için ve bizi bu yaşa getirmek için tabi ki emek verdiler lakin kendileri de bir yuva kurmak için ya da mutlu bir yuva kurmak için onlarda değer verdi birbirlerine. eş de aile de iki önemli şey ve bunların her ikisine de deper vermek ve sahiplenmek gerekiyor. bu yaşa kadsr ailem getirdi tabi ki onlara çok da kıymet veririm ama eşim de benim ailem oldu yani. bunu zamanla daha iyi anlıyor insan.

0

ikisi arasındaki dengeleri sağlamak gerekli birbirlerini etkilerler ise sıkıntı olur aile hayatız zindana döner
dengeleri kuramazsanız psikolojik ve sosyolojik sıkıntılar yaşarsınız

0

hic biri on planda olmaz. iki tarafi da ayni kwfede tutarım.

0

ailem ön planda olur eşim de ailemden biri olduğu için o da ön planda olur

0

eşim artık benim ilerdeki ailem olduğu için onada gerektiği değeri ve saygıyı gösteririm ailemide aksatmam tabikide hepside canım ciğerim olmuştur artık.

0

her ikisi de benim için önemlidir hem ailem hem eşim. herkes kendi yerini bildikten sonra bir sorun çıkacağını sanmıyorum. aile insan için çok kıymetlidir. aile benim için daha önemlidir ama eş de bir o kadar önemlidir çünkü siz eşinizle de bir aile olmuş oluyorsunuz. bu yüzden hem aile hem de esş benim için önemlidir.

0

evlendiğin zaman ailemin yedide eşimin yeride ayrı olur ikiside benim icin olmazsa olmadım olur

0

eşim ön planda olur çünkü ailem artık eşim ve çocuğumdan ibarettir

0

bence evlilik sürecinde evlenmeyi planladıklarınız ön planda olmalıdır. sonuç olarak yeni bir hayat kuruyorsunuz ve sorumluluklarınız değişiyor.

0

bence ön plan diye bir durum söz konusu olmamalıdır.ikisininde yeri ayrı tutulmalı,iki tarafa da aynı özen gösterilmelidir.

0

bu mukayeseyi yapan zaten 1-0 mağlup başlar. huzura peşinen elveda demeli.

0

ailem ön planda olur. evlendik de noldu 30 yaşıma kadar o mu vardı bemim yanımda ailem mi vardı. bu satmak olur aileyi. ailesiz büyüyen kimselwr için eşlerinden değer görmek tabiki eşini öne çıkarır ve hep onun yanında olurlar.

0

ilk zamanlar aile ön planda tutuluyor ama zaman geçtikçe eşinizle bir oluyorsunuz. olması gereken de bu bence