1

güvenmeyeceğim insanlarla arkadaşlığım resmi boyuttadır zaten. güvendiğim insana da her şeyi rahatlıkla anlatırım elbette. ki bu şekilde çok az insan var tabi. onlarda bu saatten sonra değişmez pek.

0

insanlara güvenmek pek doğru olmayan fakat herkesin bu hataya düştüğü bişeydir bu ailen bile olsa istemiyerek bile olsa sırlarını tutamıyabilirler bu yüzden ailen ve dostların dahil kimseye güvenmemelisin ağzın kilitli kapı olmalıdır.

0

arkadasima her derdimi anlatmam.sırrımı anlatacak kadar da guvenmem acikcasi.insan icini,kalbini herkese her arkadasim dedigine acamaz,acmamali bence.dost olur o ayridir dostumsa zaten sonuna kadar guveniyorumdur derdimide sırrımı da paylasabilirim.dostum benim aynamdır,gölgemdir,elimdir,kolumdur insan kendinden bişey saklayabilir mi saklayamaz bende dostumdan bir seyimi saklayamam saklamam.dostlar iyi ki varlar..

0

dotuma güvenirim ama arkadaşıma güvenmem asla. sadee arkadaşıma güvenirmiş gibi davranırım o kadar, onun dılında güvenmem her zaman terikte dururum. bu devirde arkadaşlıklarda yalan olmuş, kime arkadaş desen arkandan vurmak için can atar, başarılarını kıskanır, mutluluğunu kıskanır, iyliğini istemez, başına kötü şeyler gelsin sen mutlu olma ister, yüzüne gülüp arkandan desikodu yapar, sen onda dersini söylersen oda gidip başlasına söyler, seninle sohbet etmek yerine başını telefondan kaldırmaz, güzel bişey anlattığında dinlemez, sana burun kıvırır, her söylediğine alınır, kin besler, hakaret eder, seni küçük düşürecek sözler kullanır, hep o mutlu olsun sende onun mutlululuğuna hayran kal ister, para onda olsun aşk onun olsun sen hepsinden mahrum kal ister, onun eline malzeme verirsen ilk fırsatta sana karşı kullanır, sürekli gelip sana başkasının dedikodusunu yapar, ona buna laf atar kendine asla laf getirmez, ona göre dünyada güzel olan herşeyi birtek o hak ediyordur. yani bunun gibi birçok kötü sabaplar yüzünden arkadaşlarımla çok içli dışlı olmam her zaman mesafeli bir arkadaşlığımız olur ondan öteye kimsenin geçmesine izin vermem.

0

arkadaşıma güvenirim ama her sırrımı onunla paylaşmam.iki kişinin bildiği sır artık sır değildir.bu yüzden benim için önemli konuları genellikle arkadaşımla paylaşmam.yarın bir gün ona anlattığım sırrı ifşa etmeyeceğinin garantisi yok.ne demişler bu devirde babana bile güvenme, kimseye güvenilmez bu devirde en yakınına bile.

0

arkadaşlarıma her konuda güvenmem bu yüzden de her şeyimi anlatmam. her şeyimi bilen birkaç insan vardır hatta onlara bile bazı şeyleri anlatmayı doğru bulmam.

0

ailem dışında malesef kimseye güvenemem heleki arkadaş denilen insana hiç güvenilmez. bugün sana arkadaştır yarın başkasına bugün senin sırrını tutar yarın senle arası bozulunca başkasına sırrını söyler. bu işler böyledir arkadaşınıza güvenmeyin.

0

güvendiğim arkadaşlarımın yüzünü büyüdükçe insan anlıyor ve gün geliyor yanında kimse kalmıyor güven olmuyor kardeşim varsa yoksa ailen.

0

son zamanlarda kimseye güvenemiyorum bilmiyorum sebebini herkes birbirini sırtından bıçaklıyor bırakın bıçaklamayı verilen sözler tutulmuyor hiç beklemediğiniz insanlardan hiç beklemediğiniz şeylerle karşılaşıyorsunuz sözünü bile dinlemezler iken nasıl güvenebilirim ki

0

ben güvendim karlar yağdı dağlara. sen sen ol asla güvenme.
not : iki kişinin bildiği sır değildir.

0

bütün arkadaşlarımla herşeyimi paylaşmam. paylaşacağım şeyler vardır paylaşamayacağım şeyler vardır. dertleşirim ama herleyi anlatmam yalnız bir dostum genel olarak herleyi anlatır onunla paylaşır ve dertleşirim çocukluk arkadaşımdır kendisi. aramızdaki bağlar kuvvetlidir ona güvenirim çok severim ve onunla çoğu şeyi paylaşırım ö benim dertlerime sıkıntılarıma ortak olur bana yol göstermem de yardımcı olur iyi ki var benim güzel dostum

0

arkadaşlar vardır her zaman yanında olur arkadaş vardır sadece çıkarın için yanında kalır benim de tabii ki kendime göre çok değer verdiğim vede ekmeğimi bölüştüğüm onlara sırtımi donsemde asla düşünmem onlara her zaman tabii ki çok özel olmadıkça bütün derdimi sırrımı paylaşırım onlar da aynı şekilde benimle paylaşır birbirimize destek oluruz bu yüzden sıkı bir dostluğumuz arkadaşlığımız ve de ekmek kavgamız vardır bunu asla hiçbir zaman suistimal etmedik ettirme dikte bir kimse içinde birbirimizi satmadık.

0

hiç bir arkadaşıma her şeyimi anlatacak kadar güvenmem. bugun en iyi arkadaşım yarın en güçlü düşmanım olabilir.

0

tabikide arkadasima guvenenmem en ufak biseyde sirlarimi ortaya doker arkadas diye bisey yok

0

arkadaşlarımı severim ama her şeyimi paylaşamam. her şeyi anlatamam. bana özel şeyler vardır. anlayamayacağım şeyler olabiliyor.

0

yani her arkadaşıma değil ama bir iki tanesi var onlara çok güveniyorum ama tabi öyle her şeyimi bilmelerini istemem gün gelir aramıza şeytan girer ve o arkadaşım her şeyimi biliyo olur şeytan dürter gider sağa sola anlatır insanoğlu ne olsa hiç belli olmaz küçük bir öfkeli haline denk gelir gideyim şunun herşeyini insanlara açayım der aha gitti özel hayat i değil bir de tekrar barışmamız da imkansız hale gelir

0

arkadaş olarak tabir edilen kavram içi boş bir algıdan başka bir şey değil, dostum kim ise ona güvenir onunla birlikte birşeyleri paylaşma ihtiyacı duyarım arkadaşımla bunları yapmayı gerek duymam güvenmem çünkü.insan anasına babasına karşı anlatamadığı bazı şeyleri dostuyla paylaşıyor, ölene kadar da bu sır olarak kalıyor ve insan dostuyla birlikte gülüyor dostuyla birlikte ağlıyor.bir dost edinmek yapılabilecek en büyük kazançlardan bir tanesi, ömür boyunca dostluğun ipleri giderek gerginleşiyor ve iki dost hayatlarının her anında birbirlerinin peşine koşuyorlar.benim de geriye iki dostum kaldı, onlar da sağolsun kardeşten öteler benim için ve hep öyle de kalacaklar.

0

arkadasima degil ama dostuma guvenirim 1 tane arkadasim dostum var onunla herseyi paylasirim cunku cok defa test ettim ama her testi gecti yuzumu kara cikarmadi her borc verdigim parayi zamaninda geri verdi her zor animda yanimda oldu bende her turlu guvenimi kazadigi icin ona tesekkur ediyorum bu tabi her arkadas icin gecerli degil 3 kurusa seni satabilecek arkaslarda var ama tabi onlar dost olamayacak insanlar belli bi seviyede kalacak kisilerdir bu yuzden ben bi arkadas bi dost olarak hayat felsesemi yaparim.bu gune kadarda gordugum anladigim hep bu olmustur

0

arkadaşlarıma güvenirim çoğunluk la onlar bana ben onlara problemlerimi anlatırım.sagolsunlar manevî olarak destek verirler. yardimci olmaya çalışırlar. ararlar sık sık. arkadaş konusunda pek sıkıntım yok.