0

denemeden kimse bilemez ancak bu güvensizliğinizin sebebini türk medyasını bir dönemler uzun süre meşgul eden ve aslında çevrimiçi para kazanmaya yönelik bir sitenin dolandırıcı bir site çıkışı haberine yoruyorum

0

bunu denemeden bilemeyiz tabiki fakat ödeme alanlar zaten bunu paylaşıyorlar bir çok insan ödeme almış bu konuda bir problem yok sanırım . sitenin kapanmasından endişe ediyorsanız onu bende düşünüyorum ses sirs umarim uzun süre devam eder . güzel bir site gerçekten kullanışlı ve en önemlisi bilgi içerikli insana fayda sağlayan bir yer .

0

simdik güvenden ziyade insan nasıl bir site oldugunu bilmiyor tabiki guvensiz deildimde cunku bana referans olan kişi emindi.o yuzden daha emin olmak icin yorumlari okudum hemde tabiki daha cok bırıktırıp 25 tl yapıp cektim.şuan sanal plartforumda en cok kazandiran ve hemde üyelerine sahip cikan bu site liderlik yolunda favorim.ben bu konuda cok tesekkur ediyorum tum ekibe.ama şunuda bilmek gerekir tabiki emek ve zaman veriliyor.ayrica insanin kendine güveni olcak eger insanin kendine güveni varsa asla sıkıntı cekmez.

1

zaten ödeme yapmazlar ise site kapanır yani sertifikalı yeni girdim bende bakalım

0

ilk ödemeyi alana kadar zevk için girin, eğlenmek için. baktınız ilk ödeme gerçekleşmedi mi, o zaman girmezsiniz olur biter. ben de yeni üyeyim 0,60 civarı birikmişim var daha.

0

ne açıdan güvenmiyorsun? ödeme yapmazlar, site hemen kapanır, bu kadar millet uğğraştığıyla kaılır diye mi güven duymuyorsun. unutma. diğer siteye de böyle üye olmuştuk abi. ama asıl o siteye güvenmiyorum ben abi. ne halt yediği bielli olmayan bir yöneticiye sahip. hiçbir sorunumuzla ilgilenmeyen, sırf üye ve para kazanma uğruna bizim rahatsız olduğumuz konuları göz ardı eden bir yöneticiye sahip o site. ben dün akşam ikinci defa ödeme talebimde bulundum ve yine ikinci defa bugün para hesabıma geçti. ve bu site bizim her sorunumuz olduğunda dinler, yapabileceği birşey olduğunda anında yapar. hiçbir zaman o sitenin arkasında durmadım durmayacağım da. ama bu siteye ben sonuna kadar güveniyorum. hatta o site kapanacak. yine söylüyorum. orada fazla durmayın.

0

bence güvenilir bir site ödeme alan bir kaç kişi olmuş bende şüphe edip yazmıştım ama bu konuda çok titiz bir site olduğunu düşünüyorum şimdilik iyi bir emek var site de.

0

güven problemim hiç yok ama hayırlısı

0

abi birkaç güne para çekim talebinde bulunacağım. hesabıma para geçerse sana dekontunu yollayacağım instagramdan. ;) ahmet beni banladı. ne olacak simdi :d bende buraya yüklendim alt limite ulaştım sayılır. onu da gün içinde hallederim

0

ödeme yapmazsa kendi bilir millet girmez biter.

0

bekleyip göreceğiz ben bir yerde reklamını gördüğüm için güvendim az da olsa ama sebep sonuç yok daha

0

buraya güvenmeseydim burada durmazdım. bu saatten yazı yazmazdım. soru sormazdım.

0

ben hiç güven sorunu yaşamıyorum

0

bilmiyorum hocam tam emin değilim ama inşallah ödeme yaparlar.

0

evet henüz ödeme yapılmadığı için ufak bir güven sorunu var ama kısa zaman içinde belli olacak

0

pek yaşamıyorum sorun olursa kendi problemleridir.