2

genel olarak sakin yapıda bir insan olsam da çok fazla sabırlı olduğun için patlamaların çok fazla şiddetli oluyor. içimde biriktirip biriktirip sustuğum her şey sınıra ulaştığım zaman bir anda gerçekten çok aşırı bir derecede ortaya çıkıyor ve öfkemi kontrol etmekte çok fazla zorluk çekiyorum. böyle durumlarda ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor ve bazen geri dönülmeyecek noktalara ulaşabiliyoruz. bu yüzden aslında kendimi de değiştirmeye çalışıyorum ve içime atmamak istiyorum her şeyi aslında anında rahatsız olduğun bir konuyu belirtsem bu şekilde bir sorunla karşılaşacağımı da düşünmüyorum ancak insanlar kırılmasın diye kendimi yıprattıktan sonra artık dayanamayacağım bir noktaya gelince daha fazla susamıyorum. o yüzden çenemi tutamayacağımı da öğrendiğim için artık kesinlikle vakti zamanı geldiği zaman konuşmaya çalışıyorum.
öfke kontrolü ile alakalı genelde erkek arkadaşımla yaşadığım problemlerde kendimi çok kaybediyorum yaşadığım en büyük olaylarda o zaman olmuştu. normalde benim ses tonum çok kısıktır ve çoğu insan benim sesimi konuştuğum zaman duymaz ve tekrarlamamı ister ama sinirlendiğim zaman ve kendimi kontrol edemediğim zamanlarda kendimden çıkan sese ben bile inanamıyorum gerçekten.

1

öfke problemim var öğrenciyken öğretmenimle tartışmıştım

1

genel olarak öfke kontrol problemimiz olduğunu düşünüyorum.bizi yönetenler çok sinirli,bağîrmadan konuşamıyor nedense.sade vatandaş geri durur mu bu nezih davranıştan o daha çok bağırıyor saldırganlaşıyor.otobüste bir yolcunun etek boyunu beğenmiyor örneğin hop tekme atıyor,trafikte sorun yaşıyor hop hemen sopalarla öndeki aracın sürücüsüne girişiyor.çocuğu yaramazlık yapınca ağzının ortasına okkalı bir vuruşla hemen asayişi sağlıyor.öfke her yerde her anımızda her kurumda.orta doğulu olmak bu olsa gerek orman kanunları hukuk ve insan haklarına tercih ediliyor.evet benim de öfke kontrol problemim var öfkeli erkeklere çok öfkeli kadınlara öfkeden salya akıtanlara çok öfkeleniyorum mesela.