0

bana pisi derlerdi kedileri çok severdim bu yüzden nerde bir kedi görsem kucağıma almak için peşinden koşar dururdum. ayrıca atom karınca derlerdi çok çalışkan biriyim ve çok hareketliyim sürekli bir iş yaparım oturmayı sevmem üretmeyi bir şeyleri hayatıma katmayı çok severim. fındık kurdu da derlerdi bana mizaç olarak küçük biriyim o yüzden derlerdi çevrem beni çok şirin bulur.

0

ooo... olmaz miii.. :) findik derlerdi, sureyya yalcin derlerdi, sinan samil sam derlerdi, volkan demirel bile dedikleri oldu :d :d findik; okula surekli findik goturmemden dolayi, sureyya yalcin'i mahallede diger cocuklardan daha hizli kostugum icin, sinan samil sam; abim ve kuzenlerim tarafindan konuldu.. iyi savunma yapip yumruk salladigim icin, volkan demirel'i de 15-16 yaslarima kadar mahallede ve koyde sokak arasinda oynanan maclarda hrp kaleci olur, toplari inanilmaz derecede cevirirdim. volkan demirel ordan kalma.

0

evet çocukluğumda lakabım var. erkek fatma'ydı o da ailem beni erkek gibi yetiştirdi için herkes bana erkek fatma derdi.