0

bence çarpışma dizisi tuttu bile evet öyle çok izlenme açısından rekorlar kırmamîş olabilir ama güzel bir hikayeye güzel oyunculara sahip dizi devamı eder bence enazindan bir süre .

1

kıvanç tatlıtuğ, ezel ve kuzey güney'de bu rollerde çok başarılı olduğunu kanıtlanmıştı. elçin sangu'yla güzel bir ikili olabileceklerini düşünerek ilk bölümü izledim. ekip de oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. ama konuların uzaması bütün diziler için oldukça şikayet edilen bir durum. daha çok aksiyon olursa daha izlenebilirliği artar ve diğer diziler arasından sıyrılır diye düşünüyorum. dün akşam ki gibi devam ederse erken final görünebilir ufukta.

0

çarpışma dizisi bana kalırsa tutar elçin var sibel var kıvanç var en öenmlisi

0

bende bu çarpışmanın tutacağını sanmıyorum. eğer tutmazsa hem kıvanç'ın hemde ay yapımın tutmayan ilk dizisi olacak sanırım. 2 bölüm izledim oldukça kafa karıştırıcı bir dizi. hiç ilgimi çekmedi ben tutmaz gibi düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ki. sırf kıvanç için izleyenler olabilir.

0

ya bende dün gördüm baya aksiyonluya benziyor ama birsürü dizi var insanlar hangi birini takip etsin ama bellıde olmaz belkı tutulur gider dizi .bir dizinin tutulabilmesi için hep bir sonraki bölümde ne olacağı merakının olması gerekir yoksa belli bir bölüm oynandıktan sonra diziler hemen unutturuyor kendini.

0

o kadar çok reklamı yapıldı ki, seyircilerde beklenti iyice yükseldi. uzun zamandır da bekleniyor. muhtemelen bu iyi olmadı çünkü seyircinin beklentisini karşılamayacak. dolayısıyla da tutmayacak. ben mesela izlemeyi düşünmüyorum. reklamcılık açısından arayı bu kadar açarak yanlış bir kampanya yürüttüklerini düşünüyorum.

0

bence tutmucak cünkü zaten bir coktutalan dizi suan da. yayinda onu izleyecek kitle olmucak.

0

tutabilir ama değişir bir durum. çünkü izleyici kitlesi çok farklı olduğu için hiç kaçırmayanda olur, öylesine izleyende, hiç izlemeyende olur.