0

bu sene için egeli geçmiş en iyi dizi.bu sene televizyon izlemekten o kadar sıkılmıştım ki saçma sapan aşiret dizileri karadeniz dizileri kalitesiz oyuncular hiçbir zevk ve inandırıcılık vermiyordu.bir gün instagramda dolaşırken kıvanç tatlıtuğ un dizi çekimlerine başladığı fotoğrafı attığını gördüm ve dedimki çok şükür kalite kokuyor.dizi başladı birinci bölümden bu yana tüm bölümleri zevkle heyecanla merak seyrediyorum şimdi ise 10 .bölümde neler olacağını düşünüyorum.teşekkürler ay yapım

0

çarpışma dizisini özellikle ilk bölüm beğeni ile seyrettim. daha sonra durgunlaştı biraz daha iyi birşey bekliyordum açıkcası ama diğer dizilerle kıyasladığım zaman yine aralarında fena sayılmayacak güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum. kıvançın oynamış olduğu rol ne kadar burada bir polisi canlandırsa da biraz kuzsçey güneye yakın bir imaj çizdiğini yani o imaja daha yakın olduğunu farlettim. arada bazı benzemeler var kuzeye ama yine de farklı karakter olarak değerlendirmeye çalışıyorum. diziyi beğendim ancak çok harika diyemem.

1

bu sene dizi izlemedim fazla. nereyi açsam bir dram. aksiyon sahneleriyle beni biraz cezbetti, ilk bölümünü izledim ikinci bölümünü unutmuşum.
kıvanç tatlıtuğ'a böyle roller çok yakışıyor, oyuncu kadrosu da güzel, yine unutmazsam izlemeyi düşünüyorum.

0

çarpışma dizisini ilk bölümden beri izliyorum. gerçekten de çok başarılı bir dizi ve kıvanç tatlıtuğ hayranıyım.. onun bu filmde olmasına gerçekten çok sevindim. oyuncular güzel, dizide güzel tabii çukur'u geçemez gene de bilemeyiz izleyip göreceğiz yani bu zamana kadar bu bölümlerini beğendim,devamını da izlerim inşallah.

1

dizi gayet başarılı olmuş.bakıcaz artık çukuruda geçer mi bilmiyoruz ama inşallah güzel bir dizi ortaya çıkarmışlardır diye ümit ediyorum.bu bölümünü izlemedim ama diğer bölümünü inşallah zamanım olursa izliyeceğim.dizi oyuncuları çok iyi ama ya.kıvanç tatlıtuğ felan oynuyor gayet müthiş yapmışlar diziyi.