0

ben ayrı evde yaşamayı tercih ediyorum gerçekten kafamı dinliyorum ve kafama göre yaşıyorum.

0

aslında bu konu biraz zevke bağlı bir soru ama benim düşünceme göre ailenin yanında kalmaktır. çünkü yıllarca sana bakan anneni ve babanı nasıl bırakacaksın yalnız kalmakta kötü değildir. kafa dinlersin ama her zaman en iyisi anne ve babanın yanında olmaktır.

0

aile ile yaşamak derken evli yada bekar olma durumuna göre değişir

0

ya şimdi evliysen ayrı ev en iyisi çünkü senin eşin sevmeyebilir yani kendi evinde herşeyi kendi yapmasını çocuğuyla değerli zaman geçirmesini isteyebilir ve evet ama bekarsan kesinlikle ama kesinlikle ailenin evinde kalıcaksın çünkü bir insan bu hayatta tek başına yaşayamaz bunun mümkün olduğuna inanmıyorum ben bi insan tek başına bir evde yaşayamaz ya ailesiyle yaşasın daha mutlu huzurulu sevinçli olur diğer şekilde sadece herşeyi tek başına yapar başına sıkıntı gelince yalnız olur o yüzdeb bekarsan aile evi evliysen başka ayrı bir ev diyorum bilmiyorumda herkes bana katılacaktır diye düşünüyorum ben yani ama tabi arada sırada ailenide ziyaret edeceksin yoksa çok büyük sıkıntı olur her insan ne olursa olsun annesini ve babasını unutmamalı bir insan annesini ve babasını unutuyorsa herkesi her insanı unutur ben böyle düşünüyorum bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz

0

aile ile yaşamak daha mantıklı geliyor bana. özellikle bekarsam hiçbir sıkıntı olmaz. öğrenci ya da evli olduğun zaman ise ayrı evde yaşamayı tercih ederdim.

0

eğer ogrenciyseniz evimiz ayrı olunca gecinemiyorsunuz eve herşey lazım oluyor tekrardan bir ev kurmak zorunda kalıyorsunuz buda maddi yönden bu kayıp oluyor ama evlenince zaten o eve sigamayacaginiz için evlenince evlerin ayrı olması daha mantıklı

0

ailemle oturmak daha iyi, sıcak aile ortamı daha rahat ve huzurludur.

0

bir defa evi ayırdın mı eğer üniversiteye gitsen bile o eve ilk günkü gibi girmiyorsun . bir yabancı olarak görüyorsun kendini . bende aynı şeylerden muzdaribim ; üniversite zamanı evden ayrıldım ve bidaha ilk günkü gibi o eve giremedim . sorunuza cevabım ayrı ev olacak.

0

aileyle yasamak daha iyi. aile sicak bir yuva guzel yemekler temiz kiyafetler

0

bekarsan ailenle yaşamak daha iyi olur. en azından ben şahsen bekarken ailemle yaşıyorum şu an evlendim eşim ve oğlum ka yaşıyorum bence en doğrusu bu.