1

bence bir şey de veya ilişkide sevgi varsa tesadüf de olsa kalıcı olur ve sonradan aşık da olabilir merve çok mutlu hayatları da olur neden olmasın.

1

bence kalıcı olur. yeter ki insan o insanı sevsin güvensin bir ömür boyu bile gider. insanların kendisinde bitiyor. yalan olmazsa doğru herşey olursa bence baya baya kalıcı olur. yeterki insan tanısın bir ömür bile gider. insan adam gibi severse karşıdakini bırakamaz bırakmaz yani.

2

bence birini çok seversen onunla nasıl tanışırsan tanış bu aşk geçici değil kalıcı olacaktır mutlaka. ve bu da daha çok bir insanın kişiliğine bağlı bir şeydir. vazgeçip vazgeçmemek ya da gerçekten sevip sevmemek. şimdiki aşkları görüyoruz hepsi yalan olmuş. insanlar sadece sevgilim olsun diye kendilerine birer sevgili yapar olmuş. yani demem o ki insan yüreğiyle severse birini bırakmak mümkün olmaz.

0

tesadüflere bağli aşklar kalicida olabilir kalicida olmayabilir. bunun nedeni kişi ile alakalidir,sonuçta karşilaştiginiz kişi ile anlaşip anlaşamadiğiniza bagladir.anlaştiğiniz kişi ile de uzun ilişkiler yaşayabilirsiniz.

0

insanın kişiliğine bağlı gerçek kimisinde kalıcı olabilir kimisinde geçici olabilir bazı insanlar ağzından çıkan iki kelime ile seni seviyorum diyor bazıları söylemine seviyor yani insandan insana değişir.