0

süper lig'e bu sene alt liglerden çıkacak ilk takım bana göre kesinlikle gençlerbirliği takımı olur diye düşünüyorum. geçen sene süper lig'den kötü bir sezon geçirdikten sonra ptt 1. lige düşen gençlerbirliği spor ptt 1 lig'in favorisi olarak girdiği sezonda şu an 38 puanla liderlik koltuğunda oturmaktadır. buna göre liderleri uzun bir süre bırakmayacak gibi gözüküyor. ve lider olarak spor toto süper lige çıkacak ilk takım olacaktır diye düşünüyorum. öte yandan 2 yıl olacak takım denizlispor son dönemlerde yücel ildiz ile büyük bir çıkış yaşadığını söyleyebiliriz. son oynadıkları 8 maçta 20 puan toplayan denizlispor böyle oynamaya devam ederse bana göre ligde 2. sırada bitirecektir. ve süper lige bayağı bir aradan sonra geri dönecektir diye düşünüyorum. baktığımız zaman 3 olacak takım ptt 1 lig den direkt çıkamayacağı için play off oynayacak takımlardan ben adana demirspor'un yılmaz vural ile süper lig'e çıkacağını düşünüyorum.

0

bence süper lig'e bu sene alt ligden çıkacak 3 takım gençlerbirliği,adana demirspor ve boluspor olur diye düşünüyorum. çünkü bu üç takım çok iyi bir futbol oynuyor.

0

büyük ihtimalle geçen sene düşen ve çıkacağını garanti gördüğüm gençlerbirliği takımı süper lig sıralamasında tekrardan yer alacaktır. oynadığı oyun gerçekten çok güzel be puan farkını açarak ben garanti diyeceğini düşünüyorum.

0

gençlerbirliği adana demir spıor bolu spor