0

ligde bu sene bence çaykur rizespor düşer nedeni ise kadrosu çok kaliteli iyi değil lige yeni yükseldiler fazla tecrübeleri yok.
ikinci bir takım olarak kayserispor düşer bence bu sene kötü yapılandılar kadro kalitesi iyi fakat kendi evindeki maçları kazanamıyorlar.
erzurumspor'da bu sene yeni lige çıkmış fakat onlarında durumu rizeden farksız değil.taraftarı her maça gidiyor fakat önemli olan oynana futbol son 5 maçında aslında iyi sonuçlar aldılar fakat yine düşüşe geçtiler maalesef.

0

kayseri spor. çayhur rize spor. ve tarihinde ilk defaküme düşecek olan fenerbahçe

0

bir kayserili olarak kaorkarımki kayseri spor düşecek birde fenerbahçe düşme hattında ama zannetmiyorum düşeceğini çünkü ersun yanal getirildi takımın başına mutlaka çıkardı üst sıralara

0

bana göre bu sene süper lig'den üşecek 3 takımın size söyleyecek olursam eğer, ilk olarak çaykur rizespor'u sayabilirim.çaykur rizespor lige istediği gibi başlayamadı. ve hala kötü gitmeye devam ediyor.bana göre böyle devam ederse ligten ilk düşen ekip çaykur rizespor olacaktır.daha sonra benim sizlere düşmesini söyleyeceğim, takım kayserispor olacaktır.kayserispor lige çok güzel başladı.ancak şu an çok kötüyüm gidiyor.bunun nedeni,bence takıma maddi destek olmuyor diye düşünüyorum. benim düşüncem ligden ikinci düşecek takım kayserispor olacaktır. 3 düşecek takım ise bana göre akhisar ve alanyaspor arasında bir yarış geçecektir. ve yarışı alanyaspor kazanarak ligde kalacaktır. akhisar ise artık ligden düşme zamanı geldi deyip ligten düşecektir,diye düşünüyorum benim bu sene ligden düşecek takımlar olarak bunları düşünüyorum.