0

valla yurt yemekleri arada sırada güzel oluyor. tabiki toplu yaşam alanı olduğu için yemekler de çok fazla kişiye yapıldığı için yemeklerin tadı olmuyor. ben hiç beğenmiyorum. mesela patates kızartması çok soğuk oluyor ve insanın iştahı geri kapanıyor. benim şahsen birşey yiyesim gelmiyor.hergün aynı çeşit yemek oluyor üstelik ben bıktım aynı tür yemek yemekten.

0

yurt yemekleri genelde hoş ve lezzetli olmuyor.bende bir yıl lisedeyken bir yılda üniversitede iken yurtta kalmıştım.hep malzemenin ucuzuna kaçılırdı .kullanılan yağlar çok kötüydü.bir tek sabah kahvaltısında yumurta düzgün yenilirdi.bunlardan dolayı hep dışarıda yemek zorunda kalırdık.o zamanda paramız erken biterdi.şimdilerde yurtta kalan gençlere soruyorum onlarda memnun değil.

0

yurt yemekler gerçekten açlıktan yeniyor diyebilirim.mesela ben nohut yemeği hiç yemiyorum çünkü yurtta beni o yemekten gıcık aldırdılar.o günden bu yana nohut yemeği yiyemem . özellikle şuan üniveristesi yurdumda hep aynı çeşit yemekler çıkıyor her gün makarna yiyorum resmen . haklarını yemeyelim arada bazen güzel yemekler oluyor . ama erken gidersen yemek yemeye güzel yemekleri yiyebilirsiniz yoksa saat ilerledikçe yemek neredeyse çok az kalıyor ve çeşit de çok az oluyor .o yüzden yurt yemekleri sıkıntılı oluyor . birde mesela içerisinden birşey çıktığında ben bir kaç hafta yurtta yemek yiyemiyorum. miğdem çok kötü oluyor çünkü .

0

öğrenciler kilo alıp hantallaşmasın diye yapılan yemeklere yurt yemeği denir.o kurt gibi acıkan öğrenciler yurt yemeğini görünce sosyete yemeği gibi 2 kaşık alıp bırakır.ne tadı ne tuzu vardır bu yemeklerin.pırasa kapuska türevi herkesin sevemeyeceği yemekler bol bol çıkar.zeytinin en ucuzu en buruşuk ve kuru olanı,peynirin bozulmak üzere olan en ekşi ve tadı değişmiş olanı yurt kahvaltılarının göz bebeğidir adeta.yani yurt yemekleri pek iyi olmuyor maalesef.

0

anne yemegi gibi hayatta olamaz ve hiçbir zaman anne yemeğinin yerini tutmuyor
bizim yurdun yemekleri hiçte güzel değil sadece aç kalmamak için yiyorum sırf .hergün tavuk ve patatesin herturlusu çıkıyor yani patates böyle işkence çekmedi hergün patates .bide çok pahalı ve yemekleri çok az veriyorlar dahası sabahları kalktığınızda soğuk oluyor yumurtalarla falan eskiden bide biz staja erken kalktigimizda daha çalışanlar gelmemiş ve çay demlenmemis oluyor kısacası rezillik.peceteyi bile sayarak veriyorlar.mesela akşam yurda geç geldiniz yemek kalmıyor altı bucuktan sonra yemek kalmıyor.