0

cildi yağlı olanlar kesinlikle yağ bazlı değil su bazlı kremler kullanmalı ve makyaj bazı olarak da su bazlı olanlar tercih edilmelidir

0

cildi yağlı olan kişiler sabunla yıkayarak kurutabilir ama bence en güzeli yağlı kalması ne güzel işte yağlı cilt çabuk yaşlanmaz genç görünüyor hep

0

cildi kurutacak sabun, krem gibi ürenler kullanılığ yağlı yiyecekleri tüketmemeye dikkat edilmeli

0

gece uyurken zeytinyağlı sabunlarla yüzü yıkayıp uyumak sabah kalkıncada aynı şeyi yapmak bu işlemi bir kaç gün devam edersek yağ sorunu kalkmaya başlayacaktır.

0

yağlı ciltler için üretilen yüz temizleme jelleri ve kremleri kullanılmalıdır.

0

öncelikle çok fazla yavru ise alanında uzman doktorlara başvurulmalıdır bunun sebebi cildin yağlı olmasının yanı sıra bunun altında yatan sebepler dir bunun için dermatolog ya da cildiyeye başvurulabilir evde yapılan metotlardan bir tanesi ise sıcak su yerine soğuk su kullanmaktır ve cildi nemlendirmek dir.
:)

0

cild sürekli yıkanmalı ve avonun clearskn siyah noktalari için olan toniği inanılmaz iyi ve krem çok ama çok az kullanin

0

oncelikle cips cekirdek gii yagli urunlerden uzak durmalidir sonrasinda da saf sabunlar kullanmalidir

0

cildi yağlı olanlara önerim doğal yöntemlerle yapılmasını tavsiye ederim doğal yöntemlerle yapanlar daha çok faydasını göreceğini umarım ben herşeyi doğal yöntemle yaparım mesela hastalandığımda asla hastaneye gitmem eğerki hastalığım çoksa hastaneye giderim normalde asla gitmem ve en son 2 seneyi geçtmişdir gitmediğim

0

gül suyuyla temizlemeli cildi. sodayla da temizleyebilirsiniz. aloe vera bitkisi yetiştirebilirsiniz evinizde yapraklarini actiginizda icinde kremsi bir sivi var onu cildinize sürebilirsiniz. birde türk kahvesi ictiginizde telvesiniz yüzünüze surun. sicak suyun buharini yüzünüze bir sure tutun gözenekler acilir.

0

cilt yağlılığı son derece rahatsız eden bir durum oluyor. bu durumun en temel sebebi vücudun salgıladığı yağlar olmaktadır. yüzde sivilce çıkmasına neden olan yüzde yağlılık hissi giderek insanın yüz yapısını bozmaya başlar. bu da çok olumsuz sonuçlara yol açar ve insanın ciddi manada çirkin görünmesine yol açan bir durumdur. bunun önüne geçmek için cilde sürekli bakım yapmak ve kuru bir cilt elde etmeye yarayan ürünlerin kullanıma gereklidir. cildi yağlı olan bir kişi yüzüne özellikle nemli bir krem sürmemelidir. bunun yanı sıra çok aşırı yağ içeren cips ve çikolata gibi ürünlerin azaltılması da kişinin yararına olacak durumlardan biridir.özellikle yeşil sabunda bulunan ya kurutucu formül sayesinde ciltte birikmiş yağ bezelerini kurutmak mümkün hale gelecektir.

0

cildi yağlı olanlar için bence benim önerim dove

0

yağ çözücü besinlerle bir kür yapabilirsiniz.karbonat suyu 1 kaşık 1 adet limon suyunu salatalıkla(dilimlenmiş) karıştırıp harmanlayıp maske yapabilirsiniz.

0

yağ çözücü bakım ürünleri kullanılabilir mesala kalıp sabun la yüzümüzü yıkayabiliriz

0

yağlı cilde sahip olanlar mutlaka ama mutlaka düzenli olarak ciltlerini temizlemeliler. ben de yağlı cilde sahip olduğumdan biliyorum. eğer yatmadan önce cildi, cilt tipine uygun temizleyicilerle yıkamazsak aşırı yaplanma ve kirlenme sonucu gözenekler tıkanır. kızarıklık, akne ve yara gibi problemlerle de uğraşmak zorunda kalabiliriz.
bo konuda şöyle bir yanılgı var. eğer yağlı cilde sahipseniz nemlendirici kullanmanıza gerek yok düşüncesi... halbuki nemlendiriciher tipte cilt için gerekli bir üründür. zira vücut ihtiyacı olan nemi alamazsa kurur, yıpranır, soyulur ve çok çabuk kırışır. zaten yüzdeki karışıklıkların en önemli nedenlerinde biri kuru cilttir.
demek ki yağlı cilde sahip olanlar cilt temizliğine, cildin yağlardan arındırılması meselesine daha çok dikkat etmeli. gerekiyorsa cildi temizledikten sonra tonik kullanmalı ve en son da su bazlı nemlendiricilerle finali yapmalı. zaten bu uygulamaları düzenli olarak yapan kişiler ciltlerindeki gelişmeyi kısa zamanda göreceklerdir.
ayrıca beslenme şekli derideki yağlanmaya ciddi şekilde etki etmektedir. tüketilen yağlı yiyecekler haliyle ciltteki yağlanmaya olumsuz etki eder.
tabi bir de kullanılan ürünlerin tek başına yeterli olmadığı durumlar vardır. iltihaplı cilt lezyonları ve sivilceli aynı zamanda aşırı yağlı cilt sorunu.
bu gibi durumlarda ise mutlaka bir cilt doktoruna görünülmelidir.

0

cildi yağlı insanlar her gün düzenli olarak cilt deri temizleme liler arkadaşından arkasından tonik yapıp yağsız bir kremle ciltlerini nemlendirme liler fazla yağlı yiyeceklerden sakın mallar cips özellikle çünkü ciltler yağlı yiyecekler ciltlerini daha çok yağlandırıcı haktır peeling yapabilirler haftada bir de maske yapmaları tercih edilir.

0

en güzeli sabunla yıka sabun kurutur rahat edersin

0

cilt yağlılığı genlerden gelen bir özelliktir. ama cildimizin yağlı olması bakım yapmayacağımız anlamına gelmez bakım yaparak bu soruna çözüm bulabiliriz. özellikle cildi yağlı olan insanlar yumuşak nesnelerle yüzlerini temizlemelidirler. yüzlerini günde 2 kereden fazla yıkamamaya özen göstermelidirler. tiplerine uygun tonik kullanmalıdırlar. nemlendirici çok fazla kullanmamaya özen göstermelidirler. yağlı yiyecekler yememelilerdir. bunun gibi daha birçok etkene dikkat ederek cilt bakım kremleri kullanarak ciltlerinin bakımını yapmalıdırlar.

0

ne kadar bakım yapılırsa yapılsın cilt her zaman yağlı kalacaktır. günlük kullanılan kremler bakımlar bir nebze işe yarasa da çözüm yaşlanmakta sanırım

0

benimde cildim yağlı kremler kullanıyorum birde yüz yıkama jeli.