0

sadece kol değil bilinçsiz bir şekilde kilo verdiğiniz zaman vücudunuz sarkar o yüzden kilo verirken spor da yapmanız gerek

0

kilolu kişilerin zayıflamasaı sonucu oluışan sarkmalar gerçekten kötü bi durumdur estetik ameliyatı ile bu sarkmalardan kurtulmak mümkün ama tavsiye etmşiyorum

0

kilolu kişilerin spor yapmadan zayıflaması sonucu kollarında sarkmalar meydana gelir yada yaşlılıktan kaynaklı vücutta sarmalar olur bir uzmandan yardım alarak beslenme ve sporla sarkmalardan kurtulabilir

0

kol sarkmaları genelde çok kilolu olup birden çok fazla kilo veren insanlarda görülür. insan derisi esnek bir yapıya sahiptir. vücut şeklini alır. ama vücuttaki büyüme ve küçülmeler olması gerektiğinden hızlı olursa deride deformeler meydana gelir. mesela çok hızlı kilo veren bir kişi de sarkmaların meydana geldiği gibi çok hızlı kilo alan insanlarda da çatlaklar gözlenir. sarkmaları önlemek için kilo verme sürecini uzun tutmak spor yapmak doğal yollarla deforme olmadan olması gereken forma girecektir. bunum haricinde estetik operasyonlar ile de deri sarkmaları düzelttirelebilir. ama doğal yollarla yapılması çok daha iyi olur.

0

kol sarkmalarının nedenlerine göz atacak olursak kokulumuzun kas dokusunun özelliğini kaybetmesi sonucunda ortaya çıktığını anlayabiliriz

0

kol sarkmalarının nedeni yaşlanmaya bağlı olarak deri ve kasların yenileme hücrelerini üretmesini yavaşlamasıyla ilgili olabileceği gibi hareketsiz bir yaşama bağlı olmaklada ilgilidir. kilolu olan kişilerin hızlı bir şekilde kilo vermelesi derinin sarkmasına, hareketsiz bir yaşamında kasların gevşemesi ve sarkmasıyla gerçekleşir. en iyi yöntem genç yaşlardan itibaren spor yaparak ileride oluşabilecek durumların önüne geçmek için en iyi seçenektir. son zamanlarda krem üreten fabrikalar sarkmaların önüne geçmek için yeni kremler üretmeye başlamıştır. yüznek sadece kol ile kalmamakla birlikte tüm vucut için önleyici bir aktivite bir spordur. ancak koldaki sarkmalar spor ve krem gibi yollarla düzelmeyecek kadar ilerlemiş ise cerrahi yollara baş vurmak gerekir. bu cerrahi yöntem fizik tedavilerinde de kullanılmaktadır. spor sağlıklı bir yaşamın ilk adımıdır.

0

kol sarkmalarinin nedeni haraketsizliktir buda bize kilo aldirir. bazı insanlarda kötü beslenme kilo kaybına yol açar gene kollarda sarkma oluşur. beslenmemize dikkat etmeli sık sık spor yapmaliyiz. özellikle 35 yaşından sonra daha dikkatli olmalıyız daha fazla egzersiz yapmalı ve doktora görünmeyi ihmal etme meliyiz

0

kol sarkması kilolu insanlarda kilo verdikleri zaman ortaya çıkabiliyor ve hareketsizlikten olabiliyor, bunun için düzenli spor yapmalıyız, kol kaslarını çalıştırma hareketleri yapabiliriz, hergün düzenli şekilde kol kaslarını çalıştırırsak düzelmeler olabilir

0

amaliyatla alıyolar diye biliyorum ben internetten araştır

0

kol sarkmaları bizim triceps dediğimiz dirsek arka üst bölümünde olur.neden en çok burda olur diyorsanız :bu bölgedeki kaslar işlevsel olarak yerçekimi yardımıyla yani yere doğru hareket eder.ön geup yani biceps kasları ise doğası gereği yerçekiminin aksine yerçekime karşı hareket eder haliyle daha güçlü olmak ve daha fazla efor kullanmak zorunda kalır.bormal bir beslenme dengeki bir beslenme ve normal sınırlarda bir günlük aktiviteniniz varsa çok genetik yatkınlığınız da yoksa bu bölge öyle aman amana belli bir yaşa gelene kadar sarkmaz.siyelim koşullar aizin için böyle değil bu bölgede sarkma oldu.ilk yapılacak şey triceps çalışmaları ve cilt sıkılaştırıcı cilt bakım ürünlerine yağlara sestek olarak yönelmektir.kollar havaya kaldırılır.kollar dirseklerden kıvrılarak eller omuz başlarına indirilir.ellere ağırlık alınır.kum torbası olur su şişesi olur dumbıl olur .sonra ağırlıklarla eller havaya kaldırılır.günde 3 set 10 tekrar başlanır.sedanterseniz yok aktif bir bireyseniz günde 3 set 20 tekrar da yapılabilir.ikinci temel hareket için egzersiz bansı kullanılır.bant göğüs hizsaından bir yere sabitlenir.bant elinizde yüzünüz banta dönük şekilde banttan gerekli gerginliği elde edene kadar uzaklaşılır ve sonra kol dümdüz vaziyette kol omuzdan geriye çekilir.bir hareket daha yazıyim.sağ kol için .bantıo ız üstünden aşırıp sol elinizle arkada sabitlediniz.bant sırtta çapraz pozisyon aldı.sağ ellde bantı aşağı çekersiniz.bütün bı egzersizleri uzun bir aüre ve tekrar ile ağırlığı arttırarak devam ettiniz fakat nafile iş işten geçmiş .doğru bir estetik cerrahın yolunu tutarsınız.ameliyata girer gepgergin kollarla uyanırsınız.ama onda da iz kalıyor işte.

0

kolunun sarkan heryerini kesiyor sonrasında tekrar dikiyoruz (kestiklerimizi değil)

0

kol sarkmasinin boyutuna bağlıdır. eğer sarkmasan kastınız deri fazlalığıyla ameliyat ile derinin fazlası alınmalıdır. çünkü sporla tekrar düzeltilemez.
ama bahsedilen sarkma daha az miktarda ise sporla düzeltilebilir. bunun için spor salonuna gitmeye bile gerek yoktur. evde sahip olduğunuz eşyalarla bile mümkündür.
mesela bir sandalye alın arkanizi sandalyeye dönerek ellerinizi sandalyenin oturma yerine koyun. bacaklarını uzatın ve kollarınızla kendinizi bir yukarıya kaldırın ve tekrar aşağıya indirin. ters şınav gibi düşünülebilinir.

0

bunun sebebi hareketsizlik, kilo alma, hamilelik, ani kilo kaybı, hormonal değişiklikler, kötü beslenme vb. olabilir.

vücudumuzun diğer bölgelerinde oluşan sarkmaların yanı sıra, en can sıkıcı bölgelerden biri kollardır. kollarda sarkmalar görülmesi utanç verici olabilir ve kıyafet seçerken hoş olmayan görüntüsü yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

kollarda sarkmalar, kolajen ve elastin liflerin azalmasına bağlı olarak derinin sıkılığını yitirmesi sebebiyle oluşur. bu durum deriyi ve kasları gevşek hale getirir. dolayısıyla kollarda sarkma olur.

0

kollardaki sarkmaları toparlamak için kollar için özel hareketler var. kol sarkmaları onlarla toparlanabilir. eğer ben o kadar uğraşamam filan derseniz gerdirme operasyonları geçirebilirsiniz

0

kol sarkmaları günlük yapılan sporla ve dengeli beslenme sayesinde engellenebilir ve aşırı kilo alımı ve aşırı kilo verme olayına çok dikkat etmeliyiz kolumuzu katlayarak başımızın üstünde ve yanında antrenman hareketleri yaparak kol sarkmalarını en az seviyeye düşürebiliriz.

2

bir estetik cerahkardeşi olarak söylüyorum ki brakiplasti ameliyatı. tabi öncelikle bu sarkmadan bahsedelim. fazla kilo efendim herşeyin düşmanı olduğu gibi bununda en başlıca sebebi fazla kilo bir diğeri de yaşlılık bu kaçınılmaz. ama kilomuzu kendimiz kontrol edebiliriz. efendim ameliyat detayları şöyledir. öncelikle ameliyat gününden bir hafta hatta on gün ilaç alınmamalıdır. ve ameliyat günü yemek yenmemelidir. genel ya da lokal anastezi uygulanıyor. ameliyat gerçekleştikten sonra en fazla bir gün hastaneye yatış oluyor. bazen de bu yatış gerekli bile görülmüyor. ameliyat sonrası bantlar açıldıktan sonra kola bir korse giydiriliyor. arkadan kancalı ve bunu 1 ay çıkarılmıyor. bu bir aylık süre biraz sıkıcı olabiliyor. bu sürede kolu yukarıya kaldırmak, aşağıya indirmek, silkelemek, ani harek yapmak, yük taşıma gibi aktiviteler yasak. sigara yasak. duş almak yasak. sonrası mükemmel sonuç. tabi bu sorun sporla da baş edilebilinir. tabiki spor daha sağlıklı ama uzun uğraş.

0

spor yaparak sağlıklı beslenerek engeleye bilitsiniz ve tabi birde botoks var

0

kol sarkmaları görsel olarak kişiyi rahatsız edecek durumlardan biridir.sürekli spor yapan kişilerde sağlıklı vücut görmmek yapamayan yada yapamayan kişiler olarak gıpta edilecek bir durumdur.genelde ilerki yaşlarda görülen bir sıkıntılı görsel durumdur.sürekli kilo alıp veriyorsanız diğer bölgelerde sarkma görüldüğü gibi kolardada sarkmalar olacaktır.doktordan duydugum bilgiye göre ufak plastik şişelerin elbetteki içi suyla dolu olanları hergün önce sağ kolumuzlla belli bir sayıya göre hafifçe kolumuzu kaldırıp indirmeli sonrasındada sol kolumuzda aynı işlemi yapmalıyız bunu hergün belli sayılarda yptıkça vücudumuzun yani kollarımızın sıkılastığını görecekmişiz.sporcularda bunu teyit ediyorlar.

0

sıkı kaslara sahip olmak hepimizin elbette ki isteyeceği bir hayaldir fakat ne yazık ki yaş sosyal yaşam günlük rutin hayatımız gibi sebepler yüzünden kilo alıp vermek gibi durumlar ve kaslarımızı yeterince sıkılıaştıraramak gibi etkenler ile birlikte vucudumuzun bazı bölgelerinde sarkmaalr meydana gelebilmekedir.
bu bölgelein en sık gözlemlenenleri karın kalçalar uyluklar ve tabii ki gözlemlenmesi de oldukça kolay olan kollardır.
bu gibi durumlar için bazı tedavi yöntemleri kullanma şansımız vardır.
tabii ki bizi en önemli tercihmiz olan doğal tedavi yöntemleri en başta gelmektedir.
elma
elma suyu ile kollarınızda sarkma olan bölgelere saj yağmanın olumlu etkileri olduğu gözlemlenmiştir.
maske
1 yemek kaşığı bal
ir yemek kaşığı zeytinyağı
bir yumurta sarıı
bunalrın hepsini karıştırın ve macun haline getirin sonraosnda bunu kolarına sürüp 15 dkika kadar bekleyin. tüm bu işlemlerden sonra durulama sırasında soğuk su kullanın.
egzersizler
tabii ki bu gibi fiziksel sorunarımıznı en büyük yardımcıları egzersizlerdir. düzenli oarak egzersiz yapmak özellikle de kardiyo mesela sadece sarkıklar için değil genel olarka sağlığımız ve hayat konforumuz iin oldukça hoş bir etkiye sahip olavaktır. kollarımızı v özellikle de arka kol kaslarımızı çalıştıran egzersizlere önem vermeyi unutmayalım lütfen. bu dumuun en önemli etkenlerinden birisi olan su tüketimi de gizli bir anahtardır. tüm bunlaı yapmasına rağmen sizi memenun edecek bir sonuç alamıyorsanuz ve cerrahi işlemler sizi ürküütmoyr ise estetik cerrahalr için bu gibi şlemler günümüzde artık basit bir hale gelmeye başladı neredeysehiç iz bile kalmadan estetik cerrahlerı uyguladığı işlemler ile birlikte sakık bölgelerinizden kolaylıkla kurtulma şansınsa sahip olabilirsiniz.
elimizde olan veya omayan sebepler ile yaşadığımız bu gibi fiziki ve saplıksal sorunları hayatımız boyunca çekmek zorunda deiliz arkadaşlar. gerekirse doğal veya bir çözüm bulmaya yeterligelmiyor ise de cerrahi işlemler birlikte gerekeni yapıp sağlıımıza kavuşabiliriz. yeter ki biz bizim için daha iyisni isteyelim.

0

bol bol spor yaparak, plates yaparak giderilebilecek bir sorun