0

günlük olarak egzersiz yaparak ve dambıl kaldırarak

0

vücudumuzda oluşan sarkmaktın nedeni kilo alınarak genişleyen derinin esnekliğini kaybetmesi ile oluşur.yaşlı insanlarda da kilo almasa bile deri eski gücünü kaybettiği için esnekliği yok olur ve sarkmaya başlar.bir diğer nedenide aşırı spor yapan insanların kas hacmi ile genişleyen derinin sporu bıraktıktan sonra kas hacminin düşmesi ile derinin eski esnekliğini kaybetmesi ile sarkma oluşabilir.bu sarkmalar özellikle kollarda göğüslerde ve çene altında olabilir.özellikle kollardaki sarkmaları önlemek için doğal şekilde spor yapmak ve beslenmemize dikkat etmek gerekir.düzenli spor ve düzenli sağlıklı beslenme ile kol sarkmalarının önüne geçebiliriz.doğal yöntemlerin yanında birde ilaçla tedavi edilerek veya ameliyatla kol sarkmalarını yok edebilirsiniz.fakat ilaçla ve ameliyatla yapılan işlemler en son seçenek olmalıdır.koldaki sarkmaları önlemek için cildi gençleştirici ve sıkı tutmasına yardımcı olan kremlerden de kullanabilirsiniz.fast food yiyeceklerden hamur işi ve karbonhidrat oranı yüksek yağlı besinlerden uzak durmanız gereklidir.obezite kok sarkmalarının en büyük nedenidir.

0

spor ve estetik kol sarkmalarını önler bunları oluşturan da bi anda verilen kilolardır

0

egezersiz yapmak faydalı olabilir fakat ileri düzey bir sarkma ise estetik operasyonu ile halledilmesi mümkün.

0

kol sarkmasınun nedeni her türlü sarkmada olduğu üzere kilo alıp verme işleminin hızlı ve sağlıksız gerçekleşmesidir. egzersiz yaparak bazı vücut sıkılaştırma yöntemlerinin bölgesel olanları var. mesela karın sıkılaştırma, bacak sıkılaştırma, basen sıkılaştırma gibi. o egzersizlerin kol için olanları uygulanabilir. bir spor salonuna gidip uzman vücut gelişimci birinin yardımıyla bu işlem yapılabilir yok param yok ona diyorsanız elimizin altında internet gibi bir nimet var youtubeda zaten her türlü video mevcut oraya kol sarkmaları için sıkılaştırıcı egzersizler yazsanız eminim birçok sonuç çıkar.

0

kol sarkmalarının başlıca nedeni elbetteki hızlı kilo alıp tekrar vermektir helede birde spor yapılmıyorsa vücut napsın sarkmaya başlıyo sarkmaması için yapacağı şey spor salonlarına gitmek kol çalışmak haa eğer benim gibi durumu olmayan kadınlar için önerim evde su şişelerine su doldurunuz ve her gün yarım saat belirleyin kendinize ve aşağı yukarı egzersizler yaın bir ayın sonun da düzenli yaparsanız sıkılaşma olduğunu görürsünüz nacizane benim fikrim tecrübe konuşuyo deniyorum hergün yapıyorum sizede tavsiyem unutmayın kadınların başaramıca şey yoktur eğer 60 yaşinda değilseniz sarkmaları durdurabilirsiniz azimli olun hayatı sevin beni alan almış satan satmış tribine girerseniz sarkmada olur kilo da olur kendini sevmezsen başkasının sevmesini de beklemiceksin.

0

kol sarkmalarinin nedenleri önemli ki ona göre çözümler üretebilelim. yaşlılıkla ilgili kol sarkmaları biraz zor düzelir. yine de spor yapmak biraz daha toparlanmasına etki edebilir kolların. hamilelikte oluşan kol sarkmaları doğum sonrasında spor ve küçük ağırlık kaldırmak suretiyle kısa zamanda toparlanır. kilo alıp vermeye bağlı sarmalar biraz daha zordur.eğer verilen kilo çok fazlaysa kol derisi kendini bırakır. bu durumda deri aldırmak kaçınılmaz olur.cerrahi yöntemlerden korkanlar için dumble kaldırma ve spor en iyi iki seçenektir diyebiliriz.

0

kol sarklamarının tedavi yöntemlerini anlatabilmek için öncelikle kol sarkmalarının neden olduğunu anlatmak doğru olur.
özellikle kişinin hamilelik yada beslenme problemleri gibi nedenlerle
kilo aldığı dönemlerde kol bölgesine biriken yağlar, yerçekiminin de etkisi ile bu doku bollaşarak sarkar. kişinin bu bölgedeli bağ dokusu da zayıflamış ise bap dokusunun tekrar gerilerek toparlanası çok zor olur.
aslında en iyi yöntem bölgenin sarkmasını önlemek için spor , krem masaj gibi baştanyaparan en az sarkmanın oluşmasını sağlamaktır.

0

kol sarkmaları genellikle kilolu erkekeler de yada kadınlarda meydana gelir kolları tutan kasaların gevşemesi sonucu kol sarkmalarına neden olur bunun önlenmesi için çeşitli ameliyatlar ile kol bölgesindeki fazla sarkmış kas yada yag alınarak o kolun normal şekline döndürülmesi amaçlanır.bir diğer yöntem ise spor yaparak kol bölgemizdeki kasları harekete geçirerek o bölgenin daha sert ve kendibi toplaması için o bölgede çalışma yapılması lazım.dambıl vb spor aletleri alarak evinizde bu çalışmaları yapabilirsiniz ama benim önerim bi spor salonuna yazılarak ordaki spor hocasına durumunuzu anlatıp ona göre size bir çalışma programı hazırlananacak ve siz o programa uyarak zaman içerisinde kol sarkmalarından kurtulabileceksiniz sadece azimli ve sabırlı olmanz gerekecek.

0

kol sarkmaları estetik ameliyatlarıyla tedavi edelibileceği gibi spor ile de toplanıp sıkılaşabilir. kol sarkmaları deri sarkmaları genellikle çok kilolu insanların hızlı ve spor yapmadan verdikleri kilolar sonucu oluşur. spor yapılarak verilen kilolarda sarkma pek meydana gelmez. çünkü deri sıkılaşır ve toplanır. ameliyat izi olmadan profesyonel ve çok iyi yapam alanında uzman cerrahlar da vardır.

0

bol sporla belki giderilebilir bilmiyorum fakat ben en etkili çözüm olarak ameliyat ile sarkmaların alınmasını görüyorum

0

verdiğimiz kiloların sonucunda kolda sarkmalar oluşur, bunun sonucunda tedavi uygulanır.

0

imkan var ise spor en faydalısı olacaktır. vücut sıkılaşarak harika bir görünüm elde edilebilir.
imkan yok ise estetik ameliyatı da faydalı olabilir.

0

öncelikle sarkmanın oranı önemli. erkek mi kadın mı olduğu da önemli. sarkma miktarı çok değilse ameliyata gerek olduğunu düşünmüyorum. düzenli spor yapılarak bu boşluk kasla doldurulabilir. ancak obezite hastaları ameliyat olduktan sonra oldukça ciddi kilolar veriyorlar ve bu sarkmaların sporla düzelmesi çok da mümkün değil. ancak deri sarkması ameliyatı olduktan sonra da spor yapıp daha da sıkılaşmaları çok önemlidir. çünkü kas kitlenizi arttırdığınızda hem metabolizmanız hızlanacağı için tekrar kilo alma ihtimaliniz düşecek hemde daha iyi bir görünüme sahip olacaksınız. kol sarkmaları için yapılan antrenmanlar özellikle arka kol egzersizleridir çünkü sarkmaların olduğu noktalar genellikle buralardır. bunun sebebi haliyle yer çekimi olmaktadır. yeni başlayanlar için yarım litrelik su şişesinin bile yeterli olacağı bu egzersizler oldukça kolaydır hatta oturduğunuz yerden yapmanız bile mümkündür. örneğin elinize aldığınız yarım litrelik su şişesini kolunu tam açık olarak şekilde yukarıya doğru kaldırın ve omzunuz sabit olacak şekilde su şişesini sadece dirseğinizi kırarak ensenize doğru indirip kaldırın. bunu üç set halinde ve her set on iki tekrar olacak şekilde yapmanız yeterlidir. işi biraz daha profesyonel hale getirmek istiyorsanız da ufak bir ekipmanla bunu yapabilirsiniz. özellikle tavsiye ediyorum eğer evinizde bu işi için uygun bir odanız mevcut ise kendinize düşük maliyet ile bir spor salonu yapın. inanın bana spor salonuna vereceğiniz parayı aletlere verseniz ve bunu üç dört taksit olarak düşünseniz bu üç dört ay sonra bir daha para ödemeyeceksiniz ve sizin için yeterli olan ekipmana sahip olup hayatınızın kalanında bedava spor yapabileceksiniz. şahsen ben öyle yapıyorum. ve inanın yeterli oluyor. ortalamanın üzerinde bir vücuda sahibim ve bunu sadece evde kendim spor yaparak başardım. beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor tabi. daha çok lif ve protein içerikli beslenirseniz ve bol su tüketirseniz de hiç bir sorun kalmayacağına emin olabilirsiniz. kendinize inanın ve güvenin. üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

0

deri sarkıntılık hamlıktan vücudun hareketsiz kalmasından ya da yaşlılıktan oluşabilir bunların tedavileri de farklıdır her yaşlılıktan oluşan bir sebep s kol sarkması ise bunun genellikle çözümü ameliyattır ameliyatta kol bölgesi üzerindeki fazla sarkmış deri yada yağ bezleri alınır bu sayede sarkmayan indir eğer çok yaşlı değilsiniz yani çocukluktan 40 yaşlarınıza kadar ulaşmış bir sarkma ise bu genellikle hamliktan oluşmuş bir şeydir bu yüzden bunun çözümü de spor yapmaktır fitness spor yaparak yediklerimize dikkat ederek yağlı yemeyerek karbonhidrat tüketimi ne düzenli yaparak protein tüketiminin de düzenli yaparak spor yaparak bunun üstesinden gelinebilir gittiğini spor salonlarında hocanıza bunda danışabilirsiniz o size gerekli bilgileri verir

0

merhabalar sorunuz için teşekkür ederim ama yeterli bilgim olduğunu düşünmüyorum

0

bence tek çare spor yapmaktır çünkü yani spor kaslarımızı sık tutar ve yani sarkmasini engeller ,yani bunun icin spor yapmamiz ve sağlıkli beslenmemiz brnce yeterli olacaktir zaten her insanin yapmasi gerekende budur bunu yaptığımız takdirde kol sarkmasını geçin cildinizde kirisik dahi olmayacağına emin olun.

0

kol sadkmalarının sebebi yaşlılıktır.kol sarkmalarının tek çözümü ise ameliyat olmaktır.çünkü bunu hiçbir doğal yöntemle çözemezsiniz.ameliyat nasıl gerçekleşicek diyorsanız.ameliyat olmayada bilirsiniz.çünkü ameliyat sonucunda neler olabileceklerini duyduktan sonra.peki ameliyat sonucunda ne olabilir.şunlar olabilir;kolunuz sakat kalabilir.deriniz daha fazla sarkabilir.derinize zarar gelebilir.bunların sonucunu kabul ederseniz.ameliyatta şunlar gerçekleşicek;derinizin fazlasını alıcaklar yada derinizi gerginleştirecekler.ameliyat başarılıds gerçekleşebilir başarısızda.bence ameliyat olmayın doğanın kanunu bu zaten.

0

doku yöntemi ile kol sarkmaları genelde mutasyon ile ortaya çıkar bundan dolayı çeşitli hastalıklara yol açar

0

dogal ılaclar. egzersızler kas kutlesını artırır cıldı sıkılastırır. esneme hareketlerı yapın.