1

kendiniz de hissettiğiniz eksikler nelerdir?.

sonuçta hiç kimse dört dörtlük değil.

4 cevap
0

inatçı bir insanımdır. sabır konusunda biraz zayıfımdır.düşünmem gereken yerde o kadar gereksiz şeyler düşünürüm ki hani bazen ben bile kendimle konuştum zamanlar bile anlayamadığım zamanlarım oluyor.sinir konusunda kendimi zapt edemem yani eğer ki bir durumla karşı karşıya kalırsam ve bu durum benim ayarlarımla oynuyorsa ben o an sakin kalamam yani belki de sakin kalmam gerekiyordur ama kalamam kendimi o konuda frenliyemiyorum yani elbette insanların bir sınırı noktası vardır elbette olsunlar dan sonra kim kimse birbirini tutamaz ama benim ben daha sınırı geçmeden sinirlerim sıkışmaya başlıyor beynime kan gitmiyor bu durum beni çok üzüyor. yani sinirlerime hakim olamayan bir insanım. uyku yönümden de çok eksik hissediyorum kendimi o kadar dengesiz uyuyorum ki bir günüm bir günümü tutmuyor ve son zamanlarda artık yorgun hissetmeye başladı vücudum eski enerjim eski hareketliliğim kalmadı bu durumda beni çok üzüyor.bir şeyi kafama taktığım zaman onu yapmak için çok düşünürüm çok çabalarım olmadığı zamanlar dünyamı başıma yıkılmış gibi hissederim. insanlara çabuk inanır çabuk güvenirim elimde olan bir şey değil ve ben bunu kendimde eksiklik olarak görüyorum. herşeye panik olabilen bir insanım anlık gelişen olaylardan ne yapacağım pek fazla düşünemem belki de saniyelik karar vermem gerekiyor ama ben o saniyede veremiyorum. bir gün arkadaşımın burnu kanadı yani sadece bir küçük bir kanamaydı bana koş peçete getir dedi yani önümdeki peceteyi görememişim o anlık yaptığım panikten dolayı. herkesin kendisine göre bi eksikliği vardır sonuçta dediğiniz gibi kimse dört dörtlük değil ama bu eksiklikleri gidermek de herkesin kendi elinde olan bir şey bunu başka birisi gelip değiştiremez. her ne olursa olsun eksikliklerinizi giderebilmek için var gücünüzle çalışın.

1

sabırlı değilim ve hatta kolayca panik yapabilen bir yapıdayım. çalışkan değilim. hırslı ve azimli hiç değilim çok çabuk pes ederim. biraz da maymun istahlıyım. şimdilik öz eleştirilerim bu kadar. eksiklerimin farkındayım ama çok da değiştiremiyorum.

0

çok yavaş kitap okumam bu beni çok rahatsız ediyor milletin bir saatte okuduğunu ben iki saatte anca okuyorum bunun en önemli sebebi vurgulamalara çok önem veriyorum hızlı okuyunca okuduğumdan zevk alamıyorum

0

enerjik olmamam çabuk yorulmam bunları hergün hissetiyorum