0

sorumani başlıca hataları yazı ile alakalı yazdığınız büyük harflerin tekrar küçük olarak gösterilmesi ve para miktarının da az olması soru başına.

iste içinde aramanın yapılmaması ve konu kategorilerinin görünememesidir.

0

sorumani , soru sorarak ve cevap vererek para kazandıran bir sitedir.sitenin bu özelliği kullanıcılar tarafından çok dikkat çekse de sitede birtakım eksikler vardır.bu eksiklikler giderilse site daha çok kullanışlı olur .eksikliklerden bahsetmek gerekirse sitede bildirimleri goremememiz, profil resmi konulmaması ,websitesi olarak basit tasarimin olması denilebilir.

0

bazen yazdıklarım siliniyor mesela az önce birsürü yazı yazdım sonra bi baktım yazdıklarım yok bazen de cevabı gönder butonuna bir kere bastıktan sonra ortadan kayboluyo cevabınızı da göndermiyo buton olmadığı için tekrar da basamıyosunuz ben de birsürü yazı yazmış emek vermişken böyle bir durumla karşılaşınca hem üzülüyorum hem sinirleniyorum

0

ücretler çok az biraz arttırılmalı yılbaşından sonra.bildirim gelmiyor bana mesela bu bir eksiklik.konular daha eğlenceli olabilse bilgiye ulaşmakta eğlenceli olacak sanki.bilgi sorusu soruyorum ben cevaplıyorum bazen.bazen de güzel cevaplar aldığım oluyor o zaman çok mutlu oluyorum tabi.

0

diğer yazarlar bizim ve biz de onların sorularına cevap yazdığımızda soru sahibi her kim ise o kişiye ek gelir gelmesini tavsiye ederim bu sayede sorduğunuz eski veya yeni her soruya cevap yazıldığında size ek gelir olarak kazan sağlar

0

yani sitede bulunan hatalar olarak kazanc fena degil yani arada iki kat kazanc felan oluyor bu sayede bir seyler kazanabiliyoruz yani sıkıntı olmuyor.fakat şöyle bir sıkıntı var sitede çok bilgi arastirmalik sorular var ya hic yetisilmiyor ciddende bu gibi sorulari felan birazda rahatca cevapliyacagimiz sorular olarak sorsalar hic sıkıntı kalmicak saten.genellikle surekli boyle oluyor saten attiklari bu bilgili sorulari 30 saniyede 1 dakikada ya da bazen baya bir arastiriyoruz ama yazdigimiz tek sey 2 3 satir felan bi 5 dk da verilmez yani oyle soruya bundan dolayi siteye biraz nasil desem eglenceli felan sorularin gelmesi lazim diye dusunuyorum bu sayede herkes daha rahat edicektir.

0

site de bir hata bulunduğunu sanmıyorum ama eksiklikler var. sitede eğlenceli aktiviteler yok. bir sohbet grubu yok. daha farklı şeyler ekleyerek daha çok kazanç elde etmemize yardım edebilirler.

0

sitede şu an için bir hata göremiyorum sadece bana hata değilde kazanç az geliyor ama sorumaniye güvenim tam kazançlar konusundada kendini geliştirecektir bugünkü gibi her günx2 kazanç olsa ne kadar güzel olurdu ya çok para kazanırdık bence şu an sitede hata yok o yüzden düzeltilcek bir durumda bulamıyorum.

0

bence şu an için soru bası verilen miktar çok az geliyor bana baska bir hata bulamiyorum.

0

eksiller olabilir evet ama yeni olmasına rağmen gayet güzel bir site tabii ki de eksikleri vardır ama zaman içerisinde çok güzel bir site haline gelecek bundan eminim.

0

yavaş yavaş site kendini yeniliyor. ve siz neredesiniz, sizi hiç göremiyoruz narenciye ile birlikte

0

mesela bildirimlerin olmaması, profil foto da koyabilsek güzel olur. bir de izle kazan adında reklam izleyip para kazanacağımız bölüm de gelse iyi olur aslında

0

soru başı çok az ücret veriyo olması biraz daha fazla verilebilir

0

soru başı 2 kuruş yerine 5 kuruş olsaydı daha iyi olabilirdi.

1

bence sitede bir hata yok yeni başladım eğlenceli bir site sanırım

1

- sitenin statik denilen yardim sayfalarında eksikler var.
- ozel mesaj geldiginde bildirim gelmiyor.
- cevap editleme imkani getirilecek mi yoksa ozellikle mi yok.(sorularda edit var)
- site ici arama gelecegi soylendi. (tam olarak tertemiz kodluyoruz dediler :) )
- istatistikler sayfasi yok. en azindan enleri gorebilecegimiz bi sayfa olsa guzel olur.
- belki cok zorlama olacak ama bazi sorulara takip ozelligi getirilebilir. ornegin ben bu soruda olan biteni takip etmek istiyorum. maille ya da site içi bildirim ile bu durum giderilebilir.
- aklima geldikce yeni maddeler ekleyecegim.

1

bildirim açma kapama seçeneği, gizlilik sözleşmesi linki çalışmalı