0

iki kati kazanc etkinliginde lider tablosu yok. herkesi kapsayan bir durum. kazanclari arttırma etkinliği. ne kadar cok aktif olup ne kadar cok cevap yqzarsan o kadar cabuk kazancini katlarsin. ugrasmazsan kazanamazsin. :) sitede de suan iki kati kazanc var zaten. umarim iyi kazanclar elde ederiz.

0

bunda sadece uyeler kazanclari artsin hemde isleri gorulsun memnun kalinsin diye yapilan bir etkinlikdir.suan icin mucacelesi yok bunun.kisa zamanda yeni bir yarisma veya iki kat kazanc saglamasi lazim.

1

tüm cevaplarda geçerli iki kat kazanç kampanyasında, herhangi bir sıralama, liste yok. yarışma değil, gelirleri artırmak için ara ara yapılan bir uygulama. bitmesine de dakikalar kaldı an itibariyle.

0

dün başladı ama bugün saat 12 de biticek.fakat bu ekstra yüksek kazanç vereceğini belirtiyor.yarışma değil yani sıralama yok.hem yarışma yeni bitti .

0

bu bir yarışma değil etkinlik. 24 saatliğine cevaplardan sağladığımız kazanç iki katı fazla olacak. saat öğlen 12 de etkinlik bitecek.

0

tablo yada sıralama yok burda cevap karşılığı aldığın kazancın 2 katı yansıyor hesabını olay bu

0

2 kati kazancta lider tablosu yok... cevaplardan elde ettigin kazanc ne ise 2 kati yansiyacak. dun oglen 12 de basladi. bugun oglen 12 de bitecek