0

maksat gezmek alis veris bahane zaman gecirelirm demek için

0

ben kendi adıma konuşayım. bütçemiz malum çok kısıtlı. ürünler çok pahalı. kalitesiz birşey aldık mı elinde iki çevirsen ayrılıyor. gıda ise lezzetli olmuyor, güvenilir olmuyor. o yüzden biz de en iyisini ve ekonomiğini aynı anda bulmak için saatlerce arıyoruz. yoksa bizde biliyoruz alıverip çıkmayı o kadar vakti evimize özellikle çocuğumuz için ayırmayı ama ne yazık ki imkanlar el vermiyor. malum kalite fiyatla ölçülür. durumum olsa aldığım gibi çıkar oğlumun yanına koşarım. ama olmuyor işte.

0

çünkü kadınlar erkeklere çok herşey daha çok dikkatini çekiyor gördüklerini incelemek ve onu öğrenemek istiyorlar. hemen herşeyi almak istemiyorlar ama bakıyorlar alacakmış gibi zor beğeniyorlar en büyük sorunda bu zaten erkekler mesela hadi alıverde gidelim der ama kadınlarda öyle bir durum yok. alışveriş yaparlerken o erkekler öyle bekliyor ya en komik olanıda o oluyor. sürekli bir geziyorlar 1 tane şeyi gördükleri yerden almıyorlar 3 4 tane yerde görmeleri gerekiyor nitekim buda bazı kocalarında sıkıntı çıkarıyor. çok sabırlı eşiniz varsa yırttınız ama onun haricinde gerçekten yolda çok tartışan eşler görüyoruz :) bu durum doğanın genetiğinde olan şeyler kadınların dikkatini çeker ama almazlar. almaya kalksalarda en az bir iki üç yerde kesinlikle görmeleri lazım ve onu sormaları lazım iyice öğrenip yararlımı yararsızmı işe yararmı yaramazmı ona göre alışveriş yaparlar. bi yandan bakılırsa güzel birşey ama bir yandan kötü birşey :)

0

çok kararsız kaldıkları için birde önceden planlamadıkları için ne alacaklarını

0

çünkü daha güzelini bulursak diye etrafı 2-3 kere daha geziyoruz.ondan sonra bir model beğendiysek renk seçiminde karasız kalıyoruz ve şahsen ben aynanın karşısında hepsini üşenmeden tek tek deneyip hangisi bana daha çok yakıştıysa onu alıyorum ve bir bakıyorum hava aydınlık iken geldiğim alışveriş merkezinden hava karanlıkken çıkıyorum.

0

ya daha iyisini bulursam diye. ayrıca alıyorsam en güzelini alayım bakayım edeyim.

0

dusunce ve begeni mekanizmasi bizden kat kat cesitlilik oldugu icin.en iysini ve en guzlini ve kimsede olmayani bulmak icin uzun suruyor.inanin siyah tsort bile alsa onun cesitlisnini arar

0

çünkü hemen alırsam ya daha güzelini bulursam daha ucuzunu bulursam diye en azından ben baya zaman harcıyorum.

0

kararsızlık merak ve göze hoş gelen ürünleri görme isteği

0

kadinlar alisveris yaparken beklemek ölüm gibidir.herşeyi hemen begenmediklerinden dolayi acaba hangisi olsun renk begenmezler beden begenmezler birde magza magza dolasirlar birde sanki kıyafet konusunda yarisşirlar birbirleriyle birde beyaz esya islerinde aman allahim olamaz ölüm ama iste bizide pesinden surukluyorlar mecbur gidiyoruz.aslada bu huylarindan vazgecmezler.

0

kadınlar biz erkekler gibi girip alalım hemen çıkalım düşüncesinde değiller bir alışveris merkezine giriyorlarsa eğer en az iki saat kalırlar bir çok seyi incelerler.

0

kadınlar bakmayı çok seviyor hemen almak istemiyoruz birşey bakınca birkaç tane bakmamız gerekiyor

0

zor begeniyoruz ondan gördüğümüz herşeyi almak zorunda değiliz. hangisi hosumuza giderse onu almayı tercih ederim maksat birde gezmek olsun yani.