0

ilk zamanlardaki gibi aktif olamiyorum malesef. gunluk hayatin kosusturmasi, hastane filan filan derken pek siteye ugrayamiyorum artik. yani ilk zamanlarimdaki gibi aktiflige erissem cok iyi olacak. yuklu bir odemem var. buyuk kismini buldum. geri kalanini zorlanmadan buradan yapabilirsem cok guzel olur diye dusunuyorum. kitap siparisi girdim cunku. malum, kitap satis sayfam var. :) oraya takviye kitap aldim. yani bu birkac gun kendimi zorlayacagim siteye girmek icin. bakalim hayirlisi diyorum.

0

evet günümün çoğunu bu sitede geçirmeye çalışıyorum. bir an evvel paramın birikmesini istiyorum. sanırım 25 tl olduğunda çekeceğim. biraz hırslı biriyimdir. ona göre istikrarlı bir şekilde her gün girip yapabildiğim kadar soru cevaplıyorum.

0

yaz tatilinde çok fazla boş zamanım olduğu için burada en çok vakit harcayan sayılı kişilerden birisiydim ama sonra okul açıldı tekrar ve özellikle bu dönem dersler çok aşırı ağır olduğu için pek bi vakit ayıramadım buraya. son birkaç günde kafa dağıtmak amacıyla tekrardan girdiğim bu sitede tekrar bol bol vakit geçirmeye başladım birkaç gündür. sanırım alışkanlık yaptı. ödev, sunum gibi şeyler olmadığı sürece yani boş vaktim olduğu sürece buralardayım yine

0

evet. işsiz olduğum için zaman harcıyorum burada. 5-6 günde limite ulaşıyorum hatta. ya işsiz olunca para kazanacağım diye daha fazla aktif olursunuz hatta.

0

hayır harcamıyorum günde en fazla bir iki saat burada uğraşıyorum

0

evet işimden dolayı tabiki ben hergün her saat burada olmaya calisiyorum bende.ama gozlerim çok yoruluyor.bu yuzden arada telefona gecıyorum hemde bilgisayardan yaziyorumki fazla etkili olmasin die isim bilgisayar ama benim genede etkiliyor sabit bakınca monutore.bende en az 6 saat gibi birzaman geciriyorum bende arada bosluklar var tabıkı yoksa ınsan birfiil dayanamaz buna.

0

sorumaniye yazmak istediğim zaman giriyorum ve genelde 1 saat takılıyorum her girdiğimde.o gün güncel bir konu varsa soru hazırlıyorum bazen bazen de sadece cevaplara odaklanıyorum.ben genel olarak bildiğim veya fikir sahibi olduğum konularda yazıyorum.google bakıp yazmayı pek sevmiyorum.o da bir yöntem elbette ama ben tercih etmiyorum doğrusu.

1

bi girdim mi iyi yükleniyorum ama fazla girmiyorum zaten küçük bebeğim var e bazen başka platformlarda da geziyorum aslında burası daha elit mantıklı kültür seviyesi yüksek bi de şu baltalayan tipler olmasa iyi olcak

0

aaa tabi ya sorumani benim evim oldu resmen ailem gibi

0

emeksiz yemek olmaz diye düşünüyorum. fazla zaman harcamıyorum bu sitede. çünkü tam olarak nasıl bir sistemi olduğunu çözemedim. belki alıştığımda bende devamlı bir şekilde kullanırım burayı.

0

evet çok zaman harcıyorum. harcadığıma da değiyor diyebilirim. resmen kendi masraflarımı kendim karşılar oldum...

0

ben cok fazla zaman harcamiyorum. insan biraz sıkılıyor yani bazen ara vermek lazim bence. ama gercekten paraya ihtiyaci olan varsa bence burda cok zaman harciyordur ama harcayabilir gercekten ihtiyaci olanlar.. cunku emek vererek kazaniliyo nede olsa ..