0

1 sırada babam 2. sırada ben 3 sırada erkek kardeşim ondan sonra kız kardeşim anneme kalsa bedava yaşar

0

bizim evde parayı en çok ben harcarım babam parayı kazanır biryere gideriz birşeyler alınır toplamda hep ya benimkiler yada kardeşiminkiler daha pahalı tutmuştur en az harciyan ise babamdır.

0

babam cok harciyo ve paranin nasil gidmesini nasil anlamiyor

0

genelde ben harcıyorum. evin tek çocuğum ve elimde olmadan harcıyorum. birikim yapmaya çalışıuyorum fakat nafile :(

0

evde en çok parayı ben kendim harcarım çünkü hiç tutumlu birisi değilim o yüzden..

0

evde en çok babam harcar sık sık para harcamaz ama bir şey aldığı zaman çok para verir

0

tabiki ben evin giderlerini bilmem cocuklarimizda var kendi isyerimin masrafi ayridir.bende ev icin cocuklar icin parayi esime veririm o harcar malum ama ihtiyac dahilinde harcar yoksa tabiki kendimizi bilerek yarini düsünerek harekt ederiz.

0

evde biz üç kişiyiz eşim ben ve oğlum.hepimiz ortak harcıyoruz bazen oğlum genç olduğu içim o biraz daha fazla harcadığı oluyor.zaten aldığımız emekli maaşı ayın yarısı gelince bitiyor.temel ihtiyaçlarımızı karşılaya biliyoruz ancak

0

yani zaten evde eşimle, ben varım. ben ne istersem eşim zaten alıp gelir. herhalde evden çok para alacağım dedim çünkü hiçbir şekilde tutumla olamıyorum. canım ne istiyor sen de gidip almasını istiyorum zaten elinde para tutabilseydim şu andan birikim yapmış oluyorum bir kadının görevi bence birikim yapmak kadın harcamalı ama maalesef ben öyle değilim. harcamaya gerçekten çok seviyorum ondan dolayı da hiçbir şekilde ben birikim yapalım hem de en çok harcayan benim.

0

evde en çok parayı babam harcar. baya baya para evde sadece o harcıyor.

0

evde en çok parayı abim harcar bizim. :)