0

evrende mutlaka başka mahlukatların olduğunu düşünüyorum. mahlükat deme sebebim ise belki bizim bildiğimiz insan formatında değiller fakat nefes alıp veriyorlar ve bir türlü yaşamlarını sürdürüyorlar diye düşünüyorum. uzaylı diye yıllardır adlandırdıgımız fakat hiçbir zaman emin olamadığımız varlıkların da bir türlü var oldugunu düşünüyorum. fakat doğal kaynakların hepsinin biz dünyadaki insanların aşırı bir şekilde tüketip onlara hiçbir şey bırakmadıgımızı ve bunun bir haksızlık olduğunu da düşünmekteyim. bir gün ki bu dediğim gün inançlıların kıyamet günü diye adlandırdığı gündür, her canlı varlığın bir araya geleceğini ve birbirini göreceğini düşünüyorum ama kesinlikle yalnız değiliz...

1

ben bu kainatta yalnız olmadığımızı düşünüyorum.. bu kainatı bizimle paylaşan mutlaka birileri var bunlar uzayda mıdır ya da kim bilir daha keşfedilmemiş neler var bilmiyoruz ki..
gezegenlerin dışında nelerle evren kaplı fikrimiz yok.
amerika ve rusya bu konuda araştırmalar yapıyorlar onlardan öğrendiklerimiz haberler kanalıyla ne ise bildiğimizde bunlarla sınırlı.
zaman zaman ufo tabir edilen uzay araçlarının ülkemizde bazı yerlerde görüldüğü hatta fotoğraflarının çekildiğini de düşünürsek birileri bizi gözetliyor da..
amaçları nedir, bizi tanıma gayretindeler mi bilmiyorum.