0

fenerbahçe için bi işe yaramayan oyunculardan biridir şahsen ben kendimi ondan daha iyi oyniyor olarak görüyorum besiktasta ve fenerbahçede nasıl oynamış bilmiyorum hiç sevmiyorim benim gibi taraftarlarda onu sevmiyor bence bir an önce gönderilmelidir.

1

fenerbahçenin başarılı ve iyi performanslı oyuncularından biridir gayet sağlam bir oyuncudur yani.

1

ismail köybaşı fenerbahçe'de etkisini gösteremiyor, beşiktaş'da oynadığı dönemlerle kıyaslandığında. zaten son maçlarda taraftar, top ismail'in ayağına geldiğinde ıslıklar eşliğinde protesto ediyor. bu hareket fenerbahçe taraftarına yakışmıyor, adam sol bek oyuncusu ve onu sol kanatta oynattığınız zaman orijinal bir kanat hücumcusundan aldığınız katkının onda birini anlamazsınız ve bunu göz önünde bulundurarak protestoların zarar verdiğini unutmayalım. sahada mücadele eden bir futbolcu, savunma bloğu iyi birinden hücuma kalkışması forvete yakın durması teknik ekibin hatası. adama forma şansı veriyorlar sol kanatta görev veriyorlar, o da nerde görev verilirse oynuyor ve zaten bu böyle her futbolcu için, protestoların teknik ekibe yapılması daha mantıklı çünkü adamın suçu yok sahaya çık oyna diyorlar ne diyecek bunun karşılığında?. hiç bişey diyemez, bu durum düzelir umarım. sol bek için hasan ali kaldırım ile dönüşümlü forma giymeleri daha faydalı, sol önde değil.

1

ismaıl koybasi mi hatayda doğmuştur. genelikle karağaç tarafında yaşadığı söylenir. bende bir zamanlar onu gördüm . iskenderun lisesinde okudu. turgut hoca vardı. onun sayesinde futbolcu oldu. simdi bir defans oyuncusu olan ismail beşiktaş forması giymektedir. iyi bir defans oyuncusu olan ismail beşiktaşta forma giymek için can atmaktadir. gitsin oraya. ama orda fazla forma şansını bulacağını sanmıyorum