0

başakşehir'in futbolunu beğenmiyorum
maç içinde bir gol attılar mı skorun üstüne yatıyorlar, bir de çok kollanan bir takım olarak görüyorum hakemler ve federasyon
tarafından.başakşehir futbolu oyunu ellerinde tutmaktır bu futbolla da şampiyonluğu hak ettiğini hiç sanmıyorum, takımda üç oyuncu dikkatimi çekiyor mert günok emre belözoğlu ve edin visca, diğer oyuncular çok sıradanlar.başakşehir'in bu futbolla galatasaray'ın önünde olması da çok abes ve tuhaf ama daha çok haftalar var ligin bitmesine, bu yaşlı takımın ligin bitimiyle beraber galatasaray'ın arkasında ligi ikinci sırada olacağını düşünüyorum ve bundan da adım kadar çok eminim.

0

seviyeli futbol oynuyorlar.yani haddimi bilerek davranırım gibi.

0

başak şehir futbolu oldukça gelişim gösterdi son 4 senede . istanbul büyük şehir belediyesiyle birleştikten sonra . kulüp olarak o kadar değerine değer kattılar ki şuanda süper ligte 1.sıradalar . yüksek pas performansları oyuncuların en belirgin özellikleri . sabırla ıslarla pas yapıyorlar . oyuncular 3. bölgede topla buluştuktan sonra kanatlara inan visca , elya gibi futbolcularını topla buluşturup , onlarında ortalarıyla adabayor gollerini atıyor. ya beşiktaş yada başak şehir süper lig şampiyonu olacak diye düşünüyorum.