0

özellikle geçen sezon oynadığı etkili ve başarılı futbolu bu sezon oynayamadığını düşünüyorum.buna sebep olan en önemli faktörün de kısa sürede takımda yapılan hoca değişikliklerine bağlıyorum.

0

akhisar takımı bence bu sene bu futbolla ligden düşecek üç takımdan birisi olacaktır. çünkü bir maç özetini izlemiştim ve akhisardan eser kalmamış şuan takımda en iyi oynayan oyuncu seleznov başka iyi oynayan bir oyuncu bulunmuyor. o yüzden takım bir kaç senedir potadan kurtuluyordu ve ligden düşmüyordu. ancak bu sene bu oyunla kesinlikle lig düşen takımların arasında yer alacaktır. ancak takım ara transferde takıma katkı yapacak oyuncu alırlarsa ligde orta sıralara kadar gelebilir düşüncesindeyim.

0

akhisar futbol kulübüne bakıldığı zaman aslında gerçekten büyük bir kulüp olduğunu söyleyebiliriz ama kadrolara gerçekten çok kalitesiz oyuncularla dolu. bunun için bir an önce transfer dönemi attıkları gerekiyordu daha iyi kaliteli oyuncular almaları daha faydalı olacak diye düşünüyorum takıma. bu zamana kadar gerçekten şu ana kadar ligde oynadığı maçlarda inişli çıkıştı performanslar sergilemesini sebebini de bu olduğunu düşünüyorum. akhisar taraftarlarla baktığımız zaman gerçekten büyük bir destek verdiğini görebiliriz ve inşallah yakın zamanda daha da büyüyebilecek bir taraftar kulüpleri olduğunu söylüyorum. yakın zamanda avrupa'daki ne de katılacağım tahmin ettiğim akhisarspor inşallah daha yerlere gelecektir diye düşünüyorum.

0

akhisar takımı geçmiş senelere göre değerlendiricek olursam, bu sene pek iyi bir performans sergilemiyor takımı kaç senedir seleznov sırtlıyor bence tek başına bir yere kadar yapabileceğini düşünüyorum ben bu sene şahsen akhisarsporun düşeceğini hissediyorum zaten hiç sevmediğim bir kulüptür. maçları seçerek oynuyorlar fenerbahçeye gelince iki kat daha güzel oynuyorlar umarım sene sonunda düşen takımlardan birisi akhisarspor olur.

0

akhisar futbol kulübüne baktığımız zaman açıkçası gerçekten de büyük bir performans sergilediklerini görebiliyoruz. çünkü ligi'nde pek fazla kaliteli bir kadroya sahip olmadıklarını görebiliyoruz akhisar futbol kulübü'nün. şu ana kadar ligi'nde gerçekten inişli çıkışlı performansı sergilemeye devam ediyor akhisar futbol kulübü ama bunu bir an önce düzeltmeleri lazım diye tahmin ediyorum . yoksa ilerleyen zamanlarda büyük bir sıkıntıya girerler ve ligden düşme gibi bir sıkıntıları olabileceğini tahmin ediyorum. akhisar futbol kulübüne baktığımız zaman aslında avrupa'da büyük işler başarabilecek bir futbol kulübü olamadığını ve bu sene ilk defa katıldıklarını söylemek çok doğru olur. ama oradaki büyük maçları kaybederek gerçekten de istediğimiz sonucu alamadığı için türk seyirciler üzmüş durumda akhisar futbol kulübü. inşallah bunun üstesinden bir an önce gelmeye çalışır ve ilerleyen zamanlarda iyi yerlere gelebilecek bir futbol kulübü olduğunu bizlere açıkladığını görebiliyoruz geçen seneki oynadığı oyundan dolayı. aslında baktığımız zaman akhisar futbol kulübü gerçekten de iyi bir kadroya sahip olabilmesi için üç dört tane yetenekli oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum. çünkü diğer bazı bölgelerde tamamen kadronun otura bildiğini görebiliyorsunuz. yüzden de aslında akhisar takımına biraz olsun maddi konuda destek çıkmaları gerektiğini düşünüyorum ve daha iyi yerlere getirebileceklerini düşünüyorum avrupa'da bizleri. bakıldığı zaman aslında akhisar futbol kulübü'nün gerçekten de yetenekli bir taraftan kulüpleri ne olduğunu söylemek çok doğru olur her maç genellikle yalnız bırakmıyorlar küçük bir kulüp gibi gözükse de gerçekten de büyük kulüplere taş çıkartacağını tahmin ediyorum akhisar futbol kulübü'nün. aslında bakıldığı zaman gerçekten de iyi bir oyun oynadıklarını söyleyebilirim ama bazı bölgelerde tabii ki dediğim gibi eksikleri olduğunu ve bunları bir an önce ilk yarı dönem transferinde bunları tamamen kapatması gerektiğini düşünüyorum ve daha iyi yerlere gelebilecek bildigini daha iyi pozisyonda bitirebileceğiniz tahmin ediyorum. bu sene biraz olsun daha kötü başladığını ve avrupa kupalarında da istenilen performansı vermediği sürece bu sene pek fazla avrupa kupalarına gidebilecek durumda gibime geliyor. bunu bir an önce düzeltmeleri lazım ve bir an önce toparladıktan sonra kendilerini tamamen üst sıralara atmaya başlamaları lazım ve özellikle de avrupa ligi'ne bu sene tekrardan katılmalarını kendi kafalarında yedeklemeleri lazım diye düşünüyorum. aslında bakıldığı zaman akhisar futbol kulübü'nün teknik adamı gerçekten de yetenekli bir teknik adam olduğunu düşünüyorum ama bazı konulardaki yanlış kararları bence takımı yanlış yerlere sürüklediğini söylemek çok doğru olacağını düşünüyorum. bunun için bir an önce türk hocanın takımın başına gelmesi lazım ve tamamen onun ellerinde kendilerini bırakmaları lazım ve ilk yarı dönemde istenilen yetenekli oyuncuları aldıkları sürece bu seneki performansları değişeceğini tahmin ediyorum bir daha iyi