0

bende daha önce bir kaç kez para çekim talebinde bulundum ve para yatırıldı. ancak son aylarda bir sorun vardı sanırım fakat şu an ödemelerin yattığı söyleniyor. içiniz rahat olsun bende şu an 25. tl yapmak için bekliyorum

0

ilk paramı ben aylar önce çektim sanırım bu soru çoktan sorulmuş yani burada tam olarak dört beş tane ödeme aldım sonra ödemeyi akşam talep ettim hayırlısıyla bu hafta içinde eğer ödenecekse sanırım 5 veya 6 ödemem oluyor.

0

evet ben ilk paramı çektim. geçen hafta sanırım yatırdılar. 25tl ödeme aldım bu siteden. şimdi yine devam ediyorum. gerçi biraz geç oldu ama olsun. güvenim kırılmıştı yerine geldi ödeme yapılınca.

0

daha yeni başladım siteye fakat kazanmak oldukça zor gibi duruyor. insanlar 1000 soru cevaplıyor hala 25 tl olamamışlar.site güvenilir fakat kazanması zor. bakıcaz artık hayırlısı :)

0

hayır daha yeni başladım siteye 25 teleye geldiğinde çekmeyi. düşünüyorum

0

evet ben toplamda iki kere çekim verdim.ilk 30 tl o yattıktan sonra 35 tl daha kazandım onuda çektim. son olarak 40 tl çekim verdim oda inceleniyor.

0

ben 3 defa çektim kardeşim buradan. yakın zamanda çekerim sanırsam bir dördüncüyü.

1

valla daha kısmet olmadı. inşallah onunla uğraşıyorum yapacam.

2

ben daha ilk paramı çekmedim yavaş yavaş yaklaşıyoruz ödeme eşiğine bakalım en yakın zamanda inşaallah ilk ödememi de alacağım.