0

isimlerin manalarını sormaktan daha yaratıcı sorular var mıdır?

dakikalardır üç arkadaşın sürekli sorduğu kadın ve erkek isimlerinin manalarını, kökenlerini kuranda geçip geçmediğine sabırla isminin anlamı ne sitesinden okuyup cevaplıyorum. yoruldum. ne olur bizlere katkı sağlayacak sorulara yer versek diyorum.

5 cevap
0

var abla var da. iste bazi yazar arkadaşlarımızın kolayina geliyor isim anlami sormak. cunku o kadsr cok isim var ki cocuklarimiza koydugumuz... isimlerin anlamlarini ve nereden geldiklerini sorsalar bir isimfen iki soru cikiyor. bu da ulkemizde cocuklara konulan ne kadar isim varsa bunu 2 ile carpinca bilmem kac tane soru yapacak. bu da 2 kurusla carpildiginda baya kazanc saglar. kilciksiz soru kalibi iste. oyle senin benim gibi arastirip da sodmaz bu kisiler. rahat kazanc, kolay kazanc yapma pesindeler cunku... ve soranda sadece isim anlami sormuyor abla biliyorsun... atasözünün anlamı nedir dedigi gibi bu atasozu ne anlatiyor diyrn bile oluyot... ama iste biz yapsak bu durumu hemen goze batariz ne hikmetse... goz onunde oldugumuz icin sanirim... ama bir yandan da dusununce fena fikirde degilmis. soruyu sor 2 kurusu kap... rahat yani...

0

benimde gözümden kaçmadı, haklı yanın olabilir ama site buna bir el atmalı. fazla diyecek bir sözüm yok, ben de mantıklı soruyu arayana kadar anam ağlıyor :)

0

bence de artık bende çok sıkıldım cevap verecek soru bulamıyorum şuan beyin modunda zaten 2x bana hiç bir şey kazandırması şuan gerçektende hiç olmasaydı daha iyiydi. insanların saçma sapan sorusunu cevaplıyorum oda bazen iki satır başkada yok gerçekten kazanç sagliyadm şuanda bu istense bişey anlamadım.

1

tabi ki vardır.genel kültür geliştirme amaçlı bi çok soru sorulabilir.ülkelerin nüfusu kuruluşları vb.

0

galiba haklısınız ama zor bulunup cevaplanmiyor diğer sorular.anlamsız bir isim bulmaya çalışıyorum ben de onu soracam :))