0

telefon benim icin ve tüm insanlar için önemli ve faydalı bir iletisim aracıdır diye düşünüyorum. çünkü bir yakının hasta olur uzaktır gidemezsun ararsın telefonla da olsun sesinu duyarsin. bu günümüzde gercekten çok önemli iş, güç derken kendimize ayıracak vaktimiz yok. bir de eskiden insanlar arkadaşları ile buluşurken bir hafta sonrasi icin mesela telefon olmadan nasil buluşuyorlardı ya biri geç kalacak olsa ya da gelemeyecek olsa haber veremez, öbürü bekler ağaç olur. uuu işkence çok zormus gercekten.
şimdi diyet programlarını bile telefondan öğreniyoruz gerçi, telefonun kullanım şekli de gelişti, zamanla değişti. velhasıl telefon şu dönem elimiz kolumuz gibi gerçekten çok önemli bir iletişim aracımizdır diyebilirim.

0

insanlar için telefon önemli bir şey sonuçta mesela gurbette oluyorsun sevdiklerimizi arayabiliyoruz ,onlarla iletişime geçebiliyoruz, mesala sosyal medya var oradan da ulaşabilirsin ama bence sosyal medya hiç gerek yok sosyal medya zaten zararlı bir şey yani ben hiç sevmiyorum sosyal medyayı telefonda mesela annem, babam arayabiliyorum. her defasında benim için telefon çok önemli ,sadece benim için değil diyer insanlar içinde telefon çok önemli bir şey eskideki telefonlar tuşluydu, görüntülü bir şekilde konuşamıyorduk bile ama bu yeni çıkan telefonlar dokunmatik en azından görüntülü konuşabiliyorsun, internete girebiliyorsun ,sevdiklerine resim atabiliyorsun. yani birçok şeyi telefonundan yeni telefonlardan yapabiliyoruz artık.