0

belgesel izlemek oldukça keyiflidir. bazı belgeseller insanı rahatlatır bazı belgeseller ise insana gerçek hayatı gösterir. onun için belgesel izlemekte fayda vardır. bazen hayvanlar insanlardan daha fazla değeri hakediyor. hayvan sevgisi ve hayvanların yaşantılarını izlemek oldukça keyiflidir. bdldlş dkkxmx

1

eğer ilgimi çeken bir konuysa elbette keyif verir. ama ilgimi çekmeyen bir konuysa izlemeyi tercih etmem, izlesem de keyif almam. günümüzde artık çok farklı alanlarda belgeseller olduğu için ilgi alanıma göre izliyorum ve değişik şeyler öğreniyorum.

0

belgesel izlemek bana keyif veriyor çünkü bir şey öğreniyorum kültürleniyorum bazen annem evde açar belgesel yada belgesel tarzı filmler hayatta kalmak gibi şeyler eğer belgesel izlemeseydim yerlilerin nerede yaşadığını ve nasıl bir yaşam sürdüklerini öğrenemeyecektim nasol ev yaptıklarını ve kültürlerini ne olduklarını bilemecektim yani deme oki belgesel izlemeyi seviyorum.

0

belgesel izlemeyi çok severim beni mutlu ediyor. özellikle tarih ve hayvan belgesellerini çok severim. tarihi belgeseller bazen trt de çıkıyor ve izliyorum. gerçekten hem insanı bilgilendiriyor hem de insana keyif veriyor.

0

trt nin belgeselleri kaliteli oluyor birde dmax kanalında izliyoruz hoşumuza gidiyor

0

kesinlikle veriyor ve insan kendi kendine bu dünya sadece bizler için değil bu dünyanın sahipleri bizler değiliz diyebiliyorlar.

0

belgesel izlemek gerçekten insanı kendine getiriyor.bu hayvan belgeseli olabilir tarihi belgesel olabilir vs.içinizdeki meraklar gidermiş oluyorsunuz.

0

evet belgesel izlemekten büyük bir zevk alıyorum