0

beşiktaş 1903 yılında istanbulda jimlastik kulübü olarak kurulan bir spor kulübüdür.

0

besiktaj jımnstık kulubu son zmanlarda once yukselıs sonra dususe gecen turk temsılcısı

0

beşiktaş hakkında bilgi verecek olursam geçen senelere oranla bu sene baya bi düşüşe geçtiler. ancak şuan yinede üçüncü sıradalar özellikle iki sene üst üste şampiyon olduğu kadro kalmadığı için bu sene baya düşüşe geçmiştir. özellikle marcelo,talisca ve tosun paşanın gidisinden sonra takım baya bir düşüşe geçmiştir takımın en önemli oyuncusu olan talisca'nın yokluğu baya bi hissediliyor çünkü takımda hem gol atıp hemde asist yapan oyuncu yok sadece asist olarak takıma fayda sağlayan querasma var takıma en acilinden bir santrafor lazımdır. eğer bir santrafor alınırsa ve o santrafor kaliteli bir oyuncu olursa ben beşiktaş'ın bu sene şampiyonluğa oynicağını söyleyebilirim.

0

beşiktas spor kulubu hakkında bilgi verelim 1903 yılında kurulmuş türkiyenin en köklü kulubüdür şu an ligde öyle böyle gidiyorlar ancak iki kere üst uste sampiyon olduktan sonra biraz duraksadılar talisca fabri gibi ve cenk tosun gibi önemli oyunculari satıp yerlerini dolduramadılar dolayisiyla oynadıkları maçlardada çok sıkıntı çektiler özellikle taliscanin gitmesi beşiktası çok etkiledi çünkü hem ortasaha olmasına rağmen cok gol atiyordu hemde çok asist yapiyordu ben gitmemesini isterdim besiktas adına cenke bisey diyemem çok güzel paraya satıldı kimse o parayı vermezdi şu an tüm yuk pepe ve querasmaya kalmıs gibi bakalım seneol hoca önümüzdeki maçlarda neler yapacak.

0

1903 yılında jimlastık kulübü olarak kurulup sonradan futbol kulübüne çevrilmiştir . şuanda ligte iyi durumda olmasalarda 3 yıldıza sahip kulüpler arasındadır . teşekürler .

0

1903 yilinda besiktas ilcesinin suleyman seba baskani