0

bence çok güzel bi site öncelikle parada kazandırıyor bilgi de veriyor

0

burada bulunma sebebim paraya çok ihtiyacım olduğu için o yüzden para kazanmak için buradayım eminim bir çok kişi de bu sebepten dolayı burdadıryani hiç kimse keyif olsun diye bence buraya gelipte sonra cevap çözüleceğini düşünmüyorum herkez eline birkac tl geçsin diye uğraşmakta ben de o yüzden uğraşıyorum inşallah hep birlikte kazanırsın

0

dürüst olmam gerekirse burada bulunma sebebim en başta para kazanmak fakat sorulara baktıkça bu sorulara cevap verdikçe de yavaş yavaş sitenin öğretici ve araştırmaya yöneltici tarafı ile tanıştım bu da hoşuma gitmedi değil ama başta da söylediğim gibi ana amacım para kazanmak

0

burada bulunma nedenim tabiki de para kazanmak. bilgi amaçlı burada değilim. küçük de olsa biriktiriyorum burada. bir kere çektim şimdi yine çekeceğim kısmetse. bilgi sevmiyorum. bilgi içerikli soruları sevmiyorum. cevapları da sevmiyorum ve bu yüzden de ilgimi çekmiyorlar. o yüzden bilgi amaçlı burada değilim. zaten bilgi öğrenmek isteseydim interneti kullanmazdım.

0

ben burayı tesadüfen gördüm zaten paraya da ihtiyacım vardı bir deneyeyim dedim. en başta yatırmazlar falan dedim yine bilgi için denemeye değer dedim. sonra ilk paramı çekince devam ettim. iki ay öncesine kadar da hiç sorun yaşamadım. iki aydır site umursamıyor resmen,, kazançları falan geç yatırıyor yine de en son ödemeyi de yatırdı. şimdi ise diğer limiti doldurunca talep oluşturacam umarım pişman olmayız. belki oturduğumuz yerden kazanıyoruz ama zaten geç kazanıyoruz baya bir emek harcanması gerekiyor. bana göre o kadar da kolay değil.

0

para kazanmak ve beyin jimnastiği için buradayım

0

daha önce bu tür sitelerde bulundum . para kazandım da ama artık diğerleri fazla kasmaya başladı. bir de burayı deniyelim dedik.

0

burada bulunmamın sebebi hem soru çözmek hemde para kazanmaktır

0

bu sitede bulunma sebebim hem bilgi edinmek öğrenmek araştırmak sorgulamak soru sormak cevap vermek . hemde tabi ki bu yolla para kazanıyor olmak .

0

tabiki herkezin hedefi ayni zaten para kazanmak .ayrica insanlar bos bos duruyor burda bende herkez gibi bol vaktim varken hem soru cevapliyorum hemde bildiklerimi aktariyorum hemde bilmediklerimj 've merak ettigim sorulari acik cevaplarina bakiyorum.bizim icin cok buyuk kazanc.hem de para kazanmak.

0

benimde burada bulunma sebebim para kazanmak ek bi gelir sağlamak

0

para kazanmak için yeni bir deneyim kazanmak için burdayim

0

genel olarak para kazanmak öğrenmek ve bilgi edinmek...

0

genel kültürü artırıp hac parası biriktirmek haram bir tarafını görmediğim içinde devam ediyoruz inşâallah

1

burada bulunma sebebim para kazanmak ve genelkültürümü artırmak. hem boş zamanlarımı faydalı bir siteyle değerlendiriyorum. hem de para kazanıyorum.