0

benim için en önemlisi samimi ve içten olmak olmadığın biri haline bürünmek kesinlikle yalandan farksız bişeydir. ben şahsen olduğum gibiydim karşımdaki insanlarda bunu anlayabilen samimi insanlardı. şuan evliyim ve ilk tanışmamız hala konuşup tebessüm ederiz. her iki tarafında aklında iyi kaldı hamdolsun. hitap şeklinide ilk günden anne baba demek ne kadar doğru kişiye göre değişir ama alışana kadar denmesede olur bence

0

ilk izlenim çok önemlidir bu yüzden olabildiğince saygılı ama çok kasmadan çok utanmadan hem rahat hem de üslubunuza konuşma biçiminize dikkat ederek tanışma gerçekleşebilir. özellikle düşünerek konuşmak hal hatır sormak belki biraz büyüklerin ağzından konuşmak lazım. onlarla sıcak ve samimi olmak labali olmadan yaklaşmak mesafeli bir biçim de olgun bir insan gibi söze girmek gerekebilir. söze öncelikle kendinizi tanıtarak girebilirsiniz bu sizi biraz rahatlatabilir. daha sonra konuşarak iletişim kurmak sizi tanımalarını sağlamanız faydalı olacaktır.

0

öncelikle saygılı olunmalı gerekirse yardım etmeli rahat olunmalı

0

kız veya erkeğin ailesiyle tanışırken kız ya da olsun erkek olsun fark etmez. saygılı bir şekilde ,edepli bir şekilde oturması lazım, saygılı olması lazım. ama şöyle bir şey var köprüyü geçene kadar ayıya dayı dememeleri lazım.. sonuçta ilkinde nasıl davranıyorsan böyle gitmesi gerek ben abla ,abi demelerini hitap ederim. sonuçta daha evlenmemiş anne, baba demeleri bana çok saçma gelir.. yani ben demem de zaten evlendikten sonra zaten anne, baba diyebilir terbiye önemli kız veya erkek ailelerine kendilerini sevdirmesi lazım, bir kız o o ailenin oğlu ile evlenmek istiyorsa o aileye kendisini sevdirmesi lazım, veya bir oğlan o kızla evlenmek istiyorsa ailesine mutlaka kendisini sevdirmesi lazım. sonuçta burada her şeyi ailede bitiyor sevebilirsin ama sen o aileye saygı göstermezse yani bu sevginin hiçbir anlamı kalmaz gülü seven dikenine katlanır diye bir söz vardır. bu kız için de geçerli erkek için de geçerli yani önemli olan saygı ve terbiye benim dedik ve önemli olan bir de oturma sekli ya biz de oturmak önemli sen kalkıp ilk tanıştığın bir insanın yanında rahat oturamazsın bu bana çok saçma gelir sonuçta onlar bizim büyüklerimiz bu kadar yani.

0

saygılı, rahat ve samimi olun. kendiniz gibi davranin ve oynamayin. nasıl olsa bir foyaniz varsa ileride ortaya çıkacak.