1

bence kesinlikle ilgi şart. ilgisiz ise bir taraf o zaman sıkıntı var demektir. bir de yapmacık olmamak gerekir. içinden nasıl geliyorsa kişi öyle davranmalıdır. dürüst olmalılar birbirlerine. yalan sonradan ortaya çıkar ve şüpheyi doğurur. şüphe iyi değildir.

1

bemen cinsel planlar yapmamalı
güven verici hareketlerde bulunmalı
sözünü kesmeden dinlemeyi bilmeli

1

karşılıklı ilişkide her iki taraf da eşit davranmak zorundadır.

1

saygısız asla davranılmamalı. herhangi bir insana bile ilk önce insan olduğundan dolayı bir saygı duyulur. ilişki demek sevgi güven saygı gibi birtakım bağlar gerektiren şey demektir. ama o bağ saygı olmadan kopar çünkü karşındaki sana saygısız davranırsa ona beslediğin tüm güzel duygular kalbinle beraber yara alır

2

karşılıklı olarak ne tür bir ilişki olursa olsun (eşcinsel vb.) öncelikle saygı çok önemlidir. karşı tarafın yaptığı bir harekete karşı verilecek olan tepki de bir o kadar önemlidir. yapılan hataya fevri ya da püskürerek karşılık vermemeli ve öncelikle sorunun çözümü odaklı olmalıyız. çünkü sonucun iyi ve güzel olmasını düşünmedikten sonra ortadanolan sorun saçma şekilde büyüyebilir ve iki taraf da zarar görebilir. bu gibi durumlarda fevri davranılmamalı, kesinlikle sakin olunmalı.

1

karşı tarafı dinlemeli ve kendimizi onun yerine koyarak hareket etmeliyiz, hayal kurarken bile onun fikirlerini ele alarak hayaller kurmalı hayata dair planlar yapmalıyız, insanı kendini değerli hissetmesini sağlayan en önemli şey de her konuda ona danışmak ondan yardım almaktır, bu hareket onu değerli hissetmesini sağlar. ve ilişkide en önemli unsur karşı tarafa yalan söylememektir, yalan ilişkinin bütün temellerini alt üst eder yapılmaması gereken en önemli şey budur.

1

bir ilişkide öncelikle karşındakine saygılı olmalısın bence . tabiki sevginde olması gerekiyor . düşüncelerine saygı duymalisin onemsemelisin . bencil davranmamalisin. bir bütün gibi davranmak gerekiyor . tabiki tartışmalar olabilir ama insanlar konuşa konuşa demişler konuşup orta yolu her zaman bulabiliriz diye düşünüyorum. kro değilde kibar olunursa iki tarafta anlaşır ve mutlu olur .

1

bir iliskide karsi tarafa saygili davranmalisiniz ve cok ustune dusmemelisiniz ne kadar duserseniz o kadar gider