0

bana reklam gelmiyor hiç görmedim siz nasıl gördünüz

0

reklamların bazıları dikkatimi çekiyor. fazla önemsediğim için reklamlar beni rahatsız etmiyor.

0

sorumanideki reklamlar beni rahatsız etmiyor site gelirlerini buradan temin ediyor olabilir diye düşünüyorum bende arada bir tıklıyorum iyi oluyor.

0

yeni üye oldum fakat sanirim biraz fazla reklam var.reklam olmasi degil ama fazla reklam olmasi elbette sikici geliyor.daha az eeklam olsa insanlar daha memnun kalir.

0

sonuçta yazdığımız cevaplar için bizlere para ödüyorlar ve bunun karşılığında illa ki reklam koymalılar. reklamların az veya çok olması tartışılır.

0

sorumani deki reklamlara hiç dikkat etmedim dogrusu. daha cok soru cevaplamakla meşgulum..

0

çok rahatsız etmiyor aslında. çok kötü bir görsel çıktığında sadece o tür şeylerden rahatsız olurum. onun dışında alıştım ben reklam görmeye. müzik dinlerken bile çıkıyor karşıma reklamlar.. kimisi zorunlu oluyor onları direk geçiyorum..

0

sorumani.com da reklamı çıkması tabii site için kazanç demek o yüzden beni rahatsız etmiyor çünkü site kazansın ki bize de kazandırsın o yüzden ne kadar çok çıkarsa o kadar iyi olur bizim için beni rahatsız etmiyor yani

0

arkadaşlar site bize bu payı reklamlarsan veriyor biz onlara kazandırıyoruz onlar bize kazandırıyor reklamın fazla olması gelirin artması demek yani bize 1kuruş veriyorlarsa 2kuruş olması demek inşallah kazançlarımız daha fazla artar

1

bazen sinir bozucu renkler geliyor gidip yanlışlıkla ona tıklayıp bir yerlere giriyor. reklamları azaltabilseler çok iyi olur.

2

evet ya site kendi kendine kayıp duruyor. tam bir yere basacam bir bakıyorum ki reklama basmışım ve önümde reklamın sayfası açılmış.

2

sorumani. com sitesinde keşke daha çok reklam alsalar.onların kazancının artması üyelerede yansır diye düşünüyorum.çok reklam talebi olsa sitede reklam fiyatlarını arttırır diye düşünüyorum.

0

ben alıştım artık uzuncana elimi sürüklüyorum.