0
0

bence kalana zordur. kalan büyük ihtimalle terk edilen ,bırakılan taraf olur eğer öyle olmasaydı giden taraf olurdu . bence bu yüzden kalana daha zordur . sevdiğinin arkasından bakmak ne kadar acı bir şeydir.

0

gidene zordur kalana da . giden gitti diye çok mu mutlu sanki. giden hep yarim kalmıştır. kalan da hep bir tarafı eksik kalacaktır . ikisi icinde zor bir durumdur. ben bu durumu yaşadım . ama olan gidene oluyor. gitmek istemeyip zorla gönderilen zorla giden insan daha kötü oluyor. ama dünya küçük elbet bir gün yine buluşurlar belki. ama allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin. allah kimseyi sevdiği ile sinamasin. çünkü zor gerçekten çok ama cok zor ben bu durumu yaşamış biri olarak söylüyorum. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan da vardır elbet ama bana katilmayan insanlarda vardir. gerisini sizin vicdaniniza bırakıyorum. herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

0

gidene daha zordur. düşünsenize seve seve gitmek ne kadar kolay olur ki? birde geri pişman olup döndüğün zaman bulamamak var. bence gidene daha zordur. yaşadığım için bu konuda eminim.