0

çünkü eğitim sistemi çok yanlış günde sabahtan akşama kadar okulda ders dinleyip kafa patlatıyoruz beynimiz sulanıyor yorgun düşüyoruz bünyemiz kaldırmıyor böyle işleri.sabah sabah uykumuzdan zar zor uyanıp okul yolunu tutuyoruz kimi servisle kimi otobüs metro ile gidiyor o kadar yoolu yazık değilmi.liseye kadar eğitim çok saçma elinde hiç birşey oluyor tamamen zaman kaybı..

0

bana göre baya bir zorlaştırdılar kolay diyen varsada saygı duyarım sen ilk okula başla sınavlara gir sonra orta okul sonra tekrardan lise sınavlarına gir lise kazanmaya çalış kazan sonra orada sınavlara gir sonra lise sona geldiğinde yks ye çalış ykseyi kazanamasan istediğin bir bölüm gelmeyince bir sene daha hazırlan sonra kazan üniversiteyi git gel oradada zorluklar çek vize büt final neyse üniversitede biter tabi sonra kpss ye hazırlanırsın olmaz birdaha olmaz birdaha sonra puanı alırsın mülakata çağırırlar tipini beğenmezler birdaha denersin birdaha olmaz bir daha denersin olur ama bir bakmissinki 30 yaşina gelmissin güzel bir sistemimiz var demi.

0

bence hiçbir zaman öyle düşünme cahil kalmaktansa okumayı tercih et.. daha iyi şu an artık bu devirde iş bulmak çok zor suriyeliler geldiğinden beri onun için mesleğini eline al bence okumaya devam et abla tavsiyesi.

0

sabah erkenden sıcacık yatağını bırakıyor okula gidiyorsun gününün neredeyse yarısı orada geçiyor. ve sürekli ders anlatan hocalar. allah'tan bitti okulum. daha hiç cekemezdim

0

başta maddi yönden zorluklardır. güdülenme zayıflığı vardır.bu da okul okumayı zorlaştırır.yol gitmek güçleştirir.